Van egy perced? Most mi álljuk a tankolásod!

Van egy perced? Most mi álljuk a tankolásod!

- Kategória: Cikkek
2

Hogy is szól a mondás? Tél előtt érdemes teletankolni a gépet? Ha csatlakozol, most Te lehetsz az egyik, akinek mi tankoljuk meg a motorját!

Jóllehet, lassan a motorosszezon végéhez közeledünk, de az RBiker fejlesztői már most gőzerővel készülnek a 2018-as idényre! A téli pihenőt azzal töltik, hogy még érdekesebb és hasznosabb funkciókkal színesítsék a napjainkban már közel 14 000 (!) motoros által használt alkalmazást. Hogy kapcsolódik ide a Te tankolásod? Nagyon egyszerű – szeretnénk beszállni a benzinköltségedbe!

Csak bekapcsolod az RBikert, és már indulhat is a túra. Az alkalmazással ráadásul külföldön is jól boldogulsz, mert – rendhagyó módon – adatkapcsolat nélkül is prímán működik

RBiker: Egy válasz, egy tank benzin!

Ha eddig nem tetted meg, töltsd le az RBiker applikációt az App Store-ból vagy a Google Playből, majd a hello@rbiker.com e-mail címre küldd el, Te miben változtatnál rajta, azaz milyen fejlesztések tennék még jobbá, élvezetesebbé az alkalmazást! Az észrevételek beküldői között három darab, egyenként 5 000 forint értékű MOL üzemanyagkártyát sorsolunk ki.

A végtelenbe és tovább: az RBikert használó motorosok egy év alatt megháromszorozták a feltöltött túrák mennyiségét, s 2017 szeptemberében túllépték a négymillió (!) rögzített kilométert

A beérkezett javaslatokat 2017. december 10. éjfélig várjuk, a három legértékesebb ötlet beküldőjét pedig megjutalmazzuk a benzinkártyák egyikével. A sorsolás 2017. december 11-én történik, s igyekszünk, hogy nyerteseink még Karácsony előtt megkapják ajándékaikat. Mi, motorosok „hamarosan üresbe kapcsolunk”, de fejlesztőink – velünk ellentétben – most váltanak a legmagasabb fokozatba! Kövessetek minket honlapunkon, illetve Facebook-oldalunkon, mert új fejlesztéseinket folyamatosan megosztjuk veletek!

Üdvözlettel,

az RBiker fejlesztő csapata