Motoroskönyv: lebilincselő ajándék (nem csak) motorosoknak

Motoroskönyv: lebilincselő ajándék (nem csak) motorosoknak

- Kategória: Cikkek, Közélet, Túra
1

Az első rész elképesztő sikerén felbuzdulva újra tollat ragadtak a motoros szerzők, és papírra vetették világjárásuk történetét…

A MotorosKönyv több egyszerű rétegkiadványnál, erre utal az is, hogy a nagy könyváruházak toplistáján is megtalálható a RhinoTours túravezetői által készített Motoros Túrázás. Motorosok és egyszerű érdeklődők ezrei falták Szimi és Zomax lebilincselő sorait, így hát nem csoda, hogy a két „régi motoros” ismét íróasztalhoz ült, és előrukkolt a folytatással.

Motoroskönyv: Több egyszerű iránytűnél…

Tovább folytatódnak a  kalandok Európán belül és azon túl, érintve a kétkerekű világjárás technikai részleteit és legfontosabb tanácsokat, de a könyv oroszlánrészét természetesen az átélt élmények teszik ki. A szerzők olvasmányosan, személyes hangvételben mesélnek arról, merre érdemes indulni, és ott mit nem szabad kihagyni a motorosoknak.

motoroskönyv

„Az ismeretlen utak, ízek és kultúrák felfedezése életre szóló élményekkel ajándékoz meg, s ezalatt nemcsak az adott országot, hanem önmagunkat is kicsit jobban megismerjük. A könyv kiváló iránytű és idegenvezető az útra kelőknek: segítségével bárki megtalálhatja kedvenc célpontját, a személyes hangvételű elbeszélések pedig biztos kézzel kalauzolják a távoli vidékeken…”

Ha Te is követnéd kalandjaikat, a MotorosKönyv.hu címen rendelheted meg a kiadvány első, illetve második részét, sőt a két kötetet egyben most akciós áron vásárolhatod meg.