Moto Hotwear – Télen-nyáron melegben

Moto Hotwear – Télen-nyáron melegben

- Kategória: Hírek
6

Forradalmi újdonsággal gazdagodott a hazai gyártású motorosfelszerelések kínálata, ugyanis a műanyagiparban elismert Karsai Pécs Kft. nemrégiben megkezdte saját fejlesztésű fűthető motorosruháinak árusítását.

Jóllehet, világszerte készítenek és forgalmaznak hasonló öltözeteket, a Moto Hotwear névre keresztelt találmány teljesen egyedülálló, mivel működtetéséhez nincs szükség saját áramforrásra, tehát tulajdonosának nem kell a folyton lemerülő akkumulátorok töltésével bíbelődnie. A magyar tulajdonú cég pécsi tagvállalatának szakemberei egy olyan holmival örvendeztették meg a motorosokat, mely a jármű hűtőrendszerére csatlakozik, vagyis az erőforrás veszteséghőjével melegíti a vezetőt és utasát.

Kisméretű hőcserélő egység köti össze a ruhát a motorral, csatlakoztatás után a pilóta egy érintőképernyőn állíthatja be a kívánt hőfokot

Moto Hotwear – kényelem az év 365 napján

Nem lehet panasz a kínálatra sem, a termék – felső aláöltözetként és overallként – összesen 12 különböző változatban kapható, a kiváló minőségű szettek ára 59 ezertől csaknem 200 ezer forintig terjed. Hogy miért is különleges a Moto Hotwear, arról maga a cégtulajdonos, Karsai Béla mesélt, aki egyébként maga is használja az ősztől tavaszig szinte nélkülözhetetlen kezeslábast.

Lám, ez is csak olyan, mint minden más újítás: aki már kipróbálta, tudja mit nyer vele…

– Mérnökeink hosszú éveken át fejlesztették, tökéletesítették az alapkoncepciót, kísérletek és tesztkilométerek ezrei után sikerült egy minden tekintetben megbízható és időtálló terméket létrehoznunk – szögezte le Karsai Béla a Moto Hotwear bemutatóján. – Egy eddig kihasználatlan lehetőségre csaptunk le. Olyan terméket dobtunk piacra, mely számos előnnyel kecsegtet, egyebek mellett összehasonlíthatatlanul nagyobb teljesítményű, mint elektromos árammal működő vetélytársai – fűzte hozzá Varga István projektmenedzser.

Az egység márkától és típustól függetlenül bármelyik folyadékhűtésű járműbe beépíthető, sőt igény esetén a forgalmazó vállalja a beszerelését is, melynek költsége 19 900 forint

Most, hogy a hőmérő higanyszála napközben is csak alig kúszik nulla fok fölé, ideálisak a körülmények, hogy vallatóra fogjuk a Karsai Pécs Kft. termékét. Hamarosan teszteljük a különleges Moto Hotweart, és tapasztalatainkról részletesen beszámolunk a Hegylakókon.