Moto Hotwear – Télen-nyáron melegben

Moto Hotwear – Télen-nyáron melegben

- Kategória: Hírek
6

Forradalmi újdonsággal gazdagodott a hazai gyártású motorosfelszerelések kínálata, ugyanis a műanyagiparban elismert Karsai Pécs Kft. nemrégiben megkezdte saját fejlesztésű fűthető motorosruháinak árusítását.

Jóllehet, világszerte készítenek és forgalmaznak hasonló öltözeteket, a Moto Hotwear névre keresztelt találmány teljesen egyedülálló, mivel működtetéséhez nincs szükség saját áramforrásra, tehát tulajdonosának nem kell a folyton lemerülő akkumulátorok töltésével bíbelődnie. A magyar tulajdonú cég pécsi tagvállalatának szakemberei egy olyan holmival örvendeztették meg a motorosokat, mely a jármű hűtőrendszerére csatlakozik, vagyis az erőforrás veszteséghőjével melegíti a vezetőt és utasát.

Kisméretű hőcserélő egység köti össze a ruhát a motorral, csatlakoztatás után a pilóta egy érintőképernyőn állíthatja be a kívánt hőfokot

Moto Hotwear – kényelem az év 365 napján

Nem lehet panasz a kínálatra sem, a termék – felső aláöltözetként és overallként – összesen 12 különböző változatban kapható, a kiváló minőségű szettek ára 59 ezertől csaknem 200 ezer forintig terjed. Hogy miért is különleges a Moto Hotwear, arról maga a cégtulajdonos, Karsai Béla mesélt, aki egyébként maga is használja az ősztől tavaszig szinte nélkülözhetetlen kezeslábast.

Lám, ez is csak olyan, mint minden más újítás: aki már kipróbálta, tudja mit nyer vele…

– Mérnökeink hosszú éveken át fejlesztették, tökéletesítették az alapkoncepciót, kísérletek és tesztkilométerek ezrei után sikerült egy minden tekintetben megbízható és időtálló terméket létrehoznunk – szögezte le Karsai Béla a Moto Hotwear bemutatóján. – Egy eddig kihasználatlan lehetőségre csaptunk le. Olyan terméket dobtunk piacra, mely számos előnnyel kecsegtet, egyebek mellett összehasonlíthatatlanul nagyobb teljesítményű, mint elektromos árammal működő vetélytársai – fűzte hozzá Varga István projektmenedzser.

Az egység márkától és típustól függetlenül bármelyik folyadékhűtésű járműbe beépíthető, sőt igény esetén a forgalmazó vállalja a beszerelését is, melynek költsége 19 900 forint

Most, hogy a hőmérő higanyszála napközben is csak alig kúszik nulla fok fölé, ideálisak a körülmények, hogy vallatóra fogjuk a Karsai Pécs Kft. termékét. Hamarosan teszteljük a különleges Moto Hotweart, és tapasztalatainkról részletesen beszámolunk a Hegylakókon.

 • Kelemen Attila

  Pár évig én is szívtam a félmegoldásokkal (autós ülésfűtésből fabrikált mellény, markolat- és ülésfűtés, technikai aláöltözők stb.), de a generátor nem bírta a terhelést refivel meg navitöltéssel együtt. Tavaly ősszel megvettem a fűthető ruhát, azóta kb 800 km-t tekertem bele. Ha valakinek napi létszükséglet a vas (mint nekem), akkor nincs jobb megoldás. Csak azt bánom, hogy nem előbb ruháztam be rá, megspóroltam volna pár hónapnyi vacogást…

  • Szlejer

   Tavaly ősz óta összesen kb. 800km-t viselted… Miközben azt állítod, hogy napi létszükséglet nálad a motor… Ennyire madárnak nézel minket ezzel a kamu reklámszöveggel?

   • Kelemen Attila

    Látod, a magadfajták miatt maradnak távol az értelmes emberek a fórumoktól… (Korábbi hozzászólásaidat elolvasva meg sem lepődöm a reakciódon.)
    Talán hihetetlen, de páran megtehetik (én is), hogy csak december 15-ig dolgoznak. November 20-tól december 15-ig az kb húsz munkanap, napi 38 km ingázás, szóval újra megkövezhetsz, rosszul saccoltam: nem is 800 volt, csak 760 meg a sallang, amikor más dolgom is akadt a városban.

    • Szlejer

     Tehát tavaly ősz óta összesen 20 napot használtad… Tehát mégsem napi létszükségleted a motor… Értem én, hogy kényelmetlen, amikor (értelmes emberek) füllentésen kapnak. Micsoda bunkó dolog ilyesmire rámutatni! Hallatlan!

     • Ecsegi Szandra

      Ez a ruha most jelent meg! Nem tudta tavaly használni

 • Károly Tóth

  Léghűtéses boxerom van , akkor most mi lesz velem?????