A GSX-R-t az ág is húzza…

A GSX-R-t az ág is húzza…

- in Hírek

Csak nemrég jelent meg, mégis visszahívások egész sorát jelentették be az új, ezres Suzuki GSX-R kapcsán, sőt nemrég a forgalmazását is leállították…

Ahogy megjelent a régóta várt ezres ikon, máris felröppentek a hírek, hogy gond lehet a literes Gixxer váltójával. Sőt a brit márkaklubban fotót is közzétettek egy szinte új, 2-300 kilométert futott vasról, ahogy utánfutón szállítják a szervizbe a rakoncátlankodó váltó miatt.

Újabb problémák a Suzuki háza táján

Ezután a fékrendszer tömítetlensége miatt értesítették a tulajdonosokat, majd január elején robbant a bomba: a motorvezérlő hibája miatt leállítják a típus forgalmazását.

suzuki
Két amerikai és egy francia motoros jelezte, hogy elszakadt a lánc a szinte új motoron, ezután rendelték el a visszahívást (Illusztráció, forrás: Visordown)

Szinte még meg sem száradt a tinta a visszahívást elrendelő iraton, máris újabb probléma ütötte fel a fejét – ezúttal a nagy terhelés mellett elszakadó lánc miatt értesítették a tulajdonosokat. Mint írják, magas fordulatszámon, egyesből kettesbe váltva merülhet fel a probléma. A mostani visszahívás 3-4000 motort érint.