Budapestre jönnek a világ legjobb motorosai

Budapestre jönnek a világ legjobb motorosai

- Kategória: Események, Hírek, Verseny
0

Most először láthatjuk Magyarországon az X-Trial világbajnokság mezőnyét, Toni Bou, Adam Raga és a többi sztár március 29-én a Papp László Budapest Sportarénában mérkőzik meg egymással.

A fizika törvényeit meghazudtoló triálosok ezúttal hat különböző pályán csapnak össze, hogy a selejtező, az elődöntő és a döntő után kiderüljön, idén kihez kerül a budapesti forduló trófeája, illetve a világbajnoki serleg. Idén eddig a papírformának megfelelően alakult a küzdelem, a szakág 11-szeres világbajnoka, Toni Bou 31 ponttal vezet Adam Raga előtt.

x-trial
Az X-Trial igazi csemege a nézők számára, mivel itt gyakorlatilag az egész pályát beláthatják, az összes ugratás a szemük előtt zajlik

Most azonban fordulhat a kocka, ugyanis a spanyol legenda februárban egy franciaországi versenyen súlyosan megsérült, így most Raga ledolgozhatja hátrányát, és nyílttá teheti a bajnokságot a budapesti záróforduló előtt.

FIM X-Trial – gigászok csatája Budapesten!

Ha Te is szeretnél ott lenni az X-Trial márciusi királyválasztóján, és személyesen átélni a lélegzetelállító küzdelmet, rendeld meg jegyed az X-TrialBudapest.com oldalon!

Elképesztő látvány és hangulat – az X-Trial felejthetetlen élmény az egész családnak

Ülőhelyek – korlátozott számban – már 3-4000 forintos áron elérhetők, míg a VIP-jegyet igénylők bejuthatnak a gyakorlópályára is, és közvetlenül a kordonok mellől nézhetik a versenyzők felkészülését. Írd be a naptárba: március 29. X-Trial, és találkozzunk a világbajnokság zárófordulóján a Papp László Budapest Sportarénában!