BMW? Öt év gondtalan motorozás!

BMW? Öt év gondtalan motorozás!

- Kategória: Hírek
0

Páratlan ajánlattal rukkolt elő a BMW Motorrad – hároméves, kilométer-korlátozás nélküli jótállást ad motorjaira, ami újabb két évvel meghosszabbítható.

A versenycélra fejlesztett HP4 Race-t leszámítva minden modelljükre érvényes a kimagaslóan hosszú garancia a háromszázas belépőmodellektől, a nagytestű robogókon át, egészen a literes gyorsasági gépekig és endurókig. Ráadásul a tulajdonosoknak lehetősége nyílik ezt négy vagy öt évre meghosszabbítani, s kiemelték, hogy ez semmilyen hátránnyal nem jár, vagyis a most vásárolt gépek 2023-ban is pont olyan jótállást élveznek majd, mint az akkori új motorok.

BMW Motorrad – öt év jótállás motorkerékpárokra

Az ajánlat az idén augusztus elseje után megrendelt új gépekre vonatkozik, és – az időtartamot leszámítva – mindenben megegyezik az eddig kínált, kétéves szolgáltatással.

Hét hónap alatt több mint százezer BMW motorkerékpár talált gazdára

Szintén a BMW háza tájáról érkezett hír, hogy ismét rekordot döntött a bajor társaság, tudniillik idén már csaknem másfélmillió négykerekűt értékesítettek világszerte, többet, mint bármikor korábban. Ráadásul a motorok iránti keresletre sem lehet panasz, elvégre hét hónap alatt 101 839 gépük talált gazdára, ami már csak azért is remek eredmény, mert ez több, mint a cég tíz éve, 2008-ban elért egész éves termelése.

Continental 2019