MAKOT - Egy hétvége (nem) csak túramotorosoknak

MAKOT - Egy hétvége (nem) csak túramotorosoknak

- Kategória: Események, Hírek, Találkozó, Túra

Idén ősszel is megrendezik a túramotorosok országos találkozóját.

 

Szeptember 8-9-én rendezik a Magyar Kalandmotorosok Országos Találkozóját - a Condor Riders Adventure Club szervezésében zajló eseménynek ezúttal is a volt Motocamp Hungary újlengyeli bázisa ad otthont. Aki nem ismerné a rendezvényt, annak dióhéjban elmondható, hogy ez egy márkafüggetlen, a kalandmotorozás iránt érdeklődő, vagy azt művelő motorosok találkozója, egy közös buli, ahol bemutatkozási lehetőséget kapnak az aktuális kalandok kiagyalói és főszereplői.

- Képviseltetik magukat a magyarországi túramotoros klubok is, a törzsek és a törzsfőnökök itt békésen megférnek egymással - miként a szervezők fogalmaznak.

Makot, a túramotorosok Mekkája

A programok között állandó résztvevőként találkozhattok majd a mentőmotorosokkal, akik gyakorlati bemutatót tartanak a baleseti sérülések ellátásáról, illetve a MAMI kamionnal is, amelyben lehetőség nyílik teljesítménymérésre, valamint műszaki tanácsokat is kaphattok a legjobb hazai szakemberektől.
Szombaton napközben on- és off-road túrákon is részt vehettek, eközben a táborban off-road tréning bemutatón gyakorolhatnak az érdeklődők, valamint táborozási technikákat is elleshettek, csipetnyi bushcraft bemutatóval fűszerezve.

A MAMI szakembereinek köszönhetően teljesítménymérés is lesz az újlengyeli hétvégén

Az esemény legfőbb célja a közösségépítés, ismerkedés, egyszóval az élmények megosztása. Szaunázni is lehet mégpedig autentikus finn szaunában, valamint profi masszőr lazítja el a motorozásban megfáradt testeket. A közös vacsora és szakmai programok után tábortűz és akusztikus gitárzene zárja az estet Tumbi El Mariachi profi közreműködésével.

Szervezett túrák és off-road-tréningek a Makoton!

Ami biztosan nem lesz: gumi füstölés, vizespóló verseny és Blues Company… Az elmúlt évek tapasztalata alapján ez egy hiánypótló rendezvény azoknak, akik unják a „hagyományos” motorostalálkozókat, vagy egyszerűen csak nem valók oda. regisztráció már elindult, sok résztvevő már a 0. napon, pénteken érkezik, ez alapján a szervezők hozzávetőleg kétszáz kalandorra számítanak. A részletes programot a Makot 3.0 Facebook-eseményében olvashatjátok.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz