Te vagy az, BMW S 1000 RR?

Te vagy az, BMW S 1000 RR?

- Kategória: Hírek
1

A Motorcycle.com éles szemű szerkesztői szúrták ki ezt a szabadalmi rajzot, mely – állítólag – az idén ősszel megjelenő BMW s 1000 RR-t ábrázolja.

Mivel a forma egybevág a kémfotókon látható tesztmotorral, jó eséllyel tényleg így fest majd a bajorok következő superbike-ja, mely a hírek szerint idén ősszel jelenik meg. A Motorcycle.com és a hírt megszellőztető kínai forrás szerint a terveket tavaly augusztusban, Németországban nyújtották be, pont néhány héttel azelőtt, hogy felröppentek a hírek az új RR érkezéséről, szóval a történet darabkái igencsak passzolnak egymáshoz.

bmw s 1000 rr
A rajzokon nem látszik a műszeregység, de a trendeket ismerve biztosra vehetjük, hogy TFT-kijelző kap helyet a motoron. Fontos újítás, hogy az irányjelzők a visszapillantókba süllyesztettek a korábbi, hagyományos megoldás helyett

Mint látható, szakítanak az aszimmetrikus lámpával, viszont az idomzat jobb és bal oldala eltér egymástól, emellett fontos újítás még az átdolgozott lengőkar, valamint a ránézésre szintén kívül-belül új, ezres erőforrás. Ha minden igaz, a modell leleplezésére sem kell sokat várnunk: az októberi Intermoton vagy a novemberi EICMA-n már minden bizonnyal megcsodálhatjuk az ízig-vérig új S 1000 RR-t.