Vélemény: Hülye vagy, én is DRZ-vel járok?!

Vélemény: Hülye vagy, én is DRZ-vel járok?!

- Kategória: Vélemény
0

A kipontozott részeket mi szerkesztettük, ezt leszámítva változtatás nélkül adjuk közre Dávid levelét.

Kedves (???) Márkatársam! Engedd meg, hogy gratuláljak, te f….sz! Igazán beteg világ, ahol beáldozod a való élet nyugalmát pár virtuális hátba veregetésért. Őszintén, megéri?!

(Forrás: F.Dávid/SuMshot)

Tudod én sárga DRZ-vel járok. Remélem, nem a Te környékeden. Valahogy nem szeretném, ha ezentúl naponta szednének ki a zsaruk, és dafke megbüntetnének miattad. Nekik egyik Suzuki olyan, mint a másik, honnan is tudnák, hogy nem én vagyok az a nyikhaj, aki mutogat? De annyi vér már nincs a f….ban, hogy megálljon, és vállalja a következményeket!

Ha motoros vagy, a testvérem vagy? Egy fenéket!

Ha motoros lennél, akkor a mutatvány előtt gondoltál volna ránk is, akik nem bohóckodnak felelőtlenül más kárára. Mi nem adunk ürügyet ótvar pletykalapoknak szaftos „bunkó, rendőrökkel packázó motoros” cikkekhez.

Főleg nem akarunk lájkot gyűjteni a kivagyiságunkkal. Ismétlem, más kárára.

Csak egy tanács: ha legközelebb öt perc hírnévre vágysz, öltözz Fekete Pákónak vagy VV Auréliónak – bránert pörgetve bármikor szerepelhetsz az RTL-en. Azzal legalább nem teszel keresztbe másnak, főleg nem egy motorosnak, aki állítólag a „testvéred”.

Motoros üdvözlettel, Dávid

Hegylakók különvélemény: Csak remélni tudjuk, hogy megrendezett jelenetről van szó, bár ezt illett volna jelezni, mielőtt Blikktől a Szeretlek Magyarországig mindenki ezen kezd csámcsogni, tovább „öregbítve” a motorosok rossz hírét.


István is arra utal, hogy csak poénnak szánták. Ennek persze ellentmond, hogy ennek nyoma sincs a videóban vagy a társaság oldalán, ahol a reklám és a reklámfilm-forgatás sem hangzik el…  Akárhogy is, Dávid jól mondta: a kattintás és a lájk megvolt, elérték a célt. Kérdés, hogy milyen áron.

További vélemények:

1.

2.

3.

4.

5.

(Olvasói reakciók az eredeti SuMshot videó alatt)