Lebuktatták a BMW F 850 RS-t?

Lebuktatták a BMW F 850 RS-t?

- Kategória: Hírek

Az egyik szemfüles újságíró szúrta ki, hogy a BMW 2019-es modellbemutatóján már szerepel az F 850 RS neve, pedig a típust még nem is leplezték le...

 

A MoreBikes éles szemű motorosa vette észre a brossúra hátulján az árulkodó feliratot, no meg az új típust, ami egyébként nem is olyan meglepő húzás a bajoroktól, hiszen tavaly nyáron már láthattunk egy formabontó koncepciót (BMW 9Cento), valamint a kémfotókon elcsípett, gyártásra kész kéthengerest is.

Már nyáron leleplezik a BMW F 850 RS-t?

Úgy tűnik hát, hogy a hagyományokat követve idén is legalább egy újdonságról lehull a lepel a BMW-nél, mint például tavaly, a nyár végén leleplezett R 1250 GS és R 1250 RT esetében.

bmw f 850 rs

Tavaly késő ősszel kapták lencsevégre az S 1000 XR-t idéző, de 850-es motorral hajtott BMW-t

Persze azóta a bajorok próbálták cáfolni a dolgot, mondván, egyszerű elírásról van szó, de ez csak olaj volt a tűzre - a márkafórumokon máris megindultak a találgatások, hogy vajon a tavaly télen látott crossover lesz-e az új 850-es família első tagja, vagy inkább az F 800 GT-re hasonlító, klasszikus túrasportgéppel gazdagodik a kínálat.

bmw f 850 rs

Az a bizonyos brossúra, és az árulkodó részlet - F 850 RS, a középosztályt erősítő túrasportmotor

Akármelyik is lesz, a kémfotókat és a fenti katalógust látva csak idő kérdése, hogy végső formájában is megcsodálhassuk a németek sorkettes újdonságát.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz