Glenn Hughes és Europe az idei Open Road Festen!

Glenn Hughes és Europe az idei Open Road Festen!

- Kategória: Események, Kiemelt cikk, Találkozó

Alaposan megleptek minket az idei, 20. Open Road Fest szervezői, hiszen olyan nagy neveket hívtak meg Alsóörsre, akikért motorosoknak és „civileknek” egyaránt megéri elmenni a nívós találkozóra.

Akik - hozzám hasonlóan - ott voltak az Arénában, a Deep Purple koncertjén, bizonyára emlékeznek, hogy kis híján tökéletes bulit nyomtak az öreg rockerek. Kis híján, ugyanis a magamfajtának igencsak hiányzott a legendás Glenn Hughes hangja és gitárjátéka a budapesti koncertről...

Open Road Fest
Ezúttal sem lesz hiány nagykoncertekből és érdekes programokból az alsóörsi bulin

Nos, ezt velem együtt pótolhatja a többi rajongó is, mivel a június 5. és 9. között zajló, 20. Open Road Festen fellép Hughes és zenekara, valamint a Europe, a magyar titánok közül pedig a Tankcsapda, az Edda és az AWS színesíti az estéket - hogy csak a fontosabbakat említsük.

Jubileumi Open Road Fest a Balaton partján

Az ígéretes menüt sok-sok magyar tribute banda fűszerezi, élen a remek riffeket hozó ACid/DC-vel, miként a Hollywood Rose és a Led Zeppelin Session is jelen lesz Alsóőrsön. Nehéz elhinni, hogy a szervezők és a meghívottak felülmúlhatják a tavalyi, remek hangulatú bulit - amiről itt írtunk sok-sok fotó kíséretében, - mi mindenesetre személyesen győződünk meg róla, milyen is lesz a 2019-es, jubileumi találkozó.

Open Road Fest
Az AWS tagjainak sem kell a szomszédba menni egy kis bolondságért és őrültségért: hamar hangos nevetésbe torkollt a Dal-döntő előtti fotózásunk... Idén ők is ott lesznek Alsóőrsön!

Ha Te is részt vennél rajta vagy csak érdekelnek a várható programok, akkor kattints az Open Road Fest 2019 honlapjára, ahol megtalálod a teljes zenei kínálatot és az esemény további részleteit. Találkozzunk Alsóörsön - mi biztosan ott leszünk!

Continental 2019

Facebook Comments