Helyén van a szívük!

Helyén van a szívük!

- Kategória: Hírek

Talán még emlékeztek Varga Norbertre, aki tűzoltóként munkálkodik a hétköznapokban, ám a motorosok inkább arról ismerik, hogy milyen csodálatos képeket lő túrázás közben. Jóbarátunk, Norbi kéri most a segítségeteket.

 

Ő a sümegi rendőrrel, Tóth Zoltánnal karöltve azért dolgozik, hogy reményt adjon és segítséget nyújtson egy beteg fiúnak, Krisztiánnak, aki egy rendkívül ritka betegségben, Hidradentitis Suppurativa (HS)-ban szenved.

Az ötletgazdák és a felajánlott képek

Tudni kell, hogy mindketten remek fotósok, drónfotósok, ezért eldöntötték, hogy felajánlják egy-egy képüket olyan adakozóknak, akik szívesen támogatnák a súlyos beteg Varga Krisztián gyógyulását. Hogy a jólelkű adományozók közül konkrétan kik kapják a képeket, azt sorsolás útján döntik el.

Egy életen át tartó megpróbáltatás

Krisztián élete napról napra nehezebb, és csak abban bízhat, hogy a sorozatos, többórás műtétekkel legalább azt elérik, hogy ne legyen még rosszabb az állapota. Szerencsére a sikeres műtétek után egy ideig szinten lehet tartani a betegségét, de a utána a tályogok a test más részein újra támadnak…

Gyönyörű képek a jó ügy szolgálatában

– A közelmúltban több olyan családról is tudomást szereztem, akik nehezen élnek. A sorsuk megérintett, szívesen segítettem, részt vettem különféle jótékony célú gyűjtésekben. Amikor Norbinak felvetettem az ötletet, hogy karoljuk fel Krisztián és családja támogatását, azt mondta, hogy akár rögtön leakaszt egy képet a falról a cél érdekében – mondta Zoli, aki régóta ismeri már a Varga családot. Mostanában szerzett tudomást róla, hogy egyre nehezebb helyzetben vannak fiuk, Krisztián egészségi állapota miatt, és rögtön cselekedett – mesélte el a Veolnak az egyik ötletgazda, Tóth Zoltán.

Krisztián és édesanyja (Kép: Veol.hu)

Komoly gondot okoz, hogy a betegség nincs fenn azon a listán, amely alapján támogatást kaphatna – mondja édesanyja, Andrea, aki csak néhány órát tud dolgozni, hogy Krisztián mellett legyen. Bár a fiú nem rokkant, nem ágyban fekvő, de nem tudna boldogulni az édesanyja nélkül a műtétek után és amikor lázas, vagy kötözni kell, esetleg orvoshoz menni – havonta alig 150 000 forintból élnek. Leginkább az útiköltségre és a speciális kötszerek vásárlásához van szükségük támogatásra.

Nincs az a nappali, ahol ne mutatna jól…

Ha te is szeretnél egy gyönyörű drónfotót vagy egyszerűen csak szívesen segítenél a nehéz sorsú családon, a következő bankszámlaszámra utalva járulhatsz hozzá Krisztián gyógyulásához: Varga Krisztián – 10402740-86767553-72481007. A pénz közvetlenül hozzájuk folyik be, azaz minden forint a beteg fiú gyógyulását szolgálja. Köszönjük!

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz