Ismétlésre készül a Honda az Endurance-világbajnokságon

Ismétlésre készül a Honda az Endurance-világbajnokságon

- Kategória: Hírek

Két erős csapattal indul a japán márka a FIM Endurance-világbajnokságon, idén is a legfényesebb trófea a cél!

Tavaly nagy fölénnyel nyerte meg a sorozatot az F.C.C. TSR Honda France, és remekül teljesített a másik gyári egység, a Honda Endurance Racing is - utóbbi harmadikként zárta a 2017-2018-as szezont.

Ismétlésre készül a Honda az Endurance-világbajnokságon

Magabiztosan tekint a Honda az idei esztendőre, hiszen a CBR1000RR Fireblade SP2 továbbra is a mezőny egyik legütőképesebb motorja. Ráadásul a TSR Honda France versenyezői, Mike di Meglio, Freddy Foray és Josh Hook is garanciát jelentenek a sikerre.  Ők már brillíroztak a 2018-2019-es szezon első, tavaly szeptember közepén megrendezett versenyén is: elsőként szakították át a célszalagot a 24 órás Bol d’Or-on.

Honda Endurance
Idén három nyolcórás verseny lesz még a sorozatban, Szlovákiában, a németországi Oscherslebenben és Japánban, a suzukai pályán küzd meg egymással a színes mezőny

A Honda Endurance Racing csapat új igazolással igyekszik még jobb teljesítményt elérni. A szezon elején ugyanis a korábban a Moto GP-ben vitézkedő Randy de Puniet csatlakozott harmadiknak Yonny Hernandez és Sébastien Gimbert mellé.

Az ötfutamos sorozat első idei állomása a 24 órás Le Mans-i verseny lesz április 20. és 21. között. További információ, eredménylista és részletes versenynaptár elérhető a FIM EWC hivatalos honlapján, a www.fimewc.com címen.

Continental 2019

Facebook Comments