Tárt karokkal várjuk a motorosokat!

Tárt karokkal várjuk a motorosokat!

- Kategória: Cikkek, Események, Közélet, Túra

Végre egy hely, ahol nem gond, hogy motorral érkezel, sőt még meg is vendégelnek!

Miként arról korábban olvashattatok nálunk, a Hetényi Birtokon idén is számos motorosoknak szóló akcióval készülnek, beleértve a szervezett túrákat, vezetéstechnikai tréningeket, illetve a márciusban induló, kifejezetten bukósisakoknak kitalált engedményt.

hetenyi-pinceszet
Részlet a Hetényi Birtok legutóbbi túráján készült felvételből - ezúttal sem volt hiány (motoros)vendégekből...

„Kedves ország- és világjáró Motorosok! Szeretnénk kedveskedni nektek egy kis meglepetéssel, hogy ne üres gyomorral induljatok tovább tőlünk a Mecsekbe. Ezért azt találtuk ki, hogy akik idén március 15. után motorral érkeznek hozzánk és legalább két éjszakát maradnak, azoknak ajándékba adjuk a reggeli(ke)t egészen a szezon végéig, azaz október 31-ig. Sőt, ha hosszabb távra jönnétek vagy nagyobb csapattal érkeztek (pl. motorosklub, baráti társaság stb.), személyre szóló, egyedi árat és további kedvezményeket kaptok tőlünk” - áll Emeséék friss bejegyzésében.

Vendéglátónk le sem tagadhatná, hogy a borászat mellett a motorozás a másik hobbija...

Ha Te is kedvet kaptál egy hétvégéhez a Mecsekben, keresd bátran Hetényi Emesét a +3620-2228481-es telefonszámon vagy a szallas@hetenyipince.hu címen, és foglald le szállásod, az ajándék reggeliről - valamint a remek hangulatról - pedig maguk a vendéglátók gondoskodnak. Jó utat!

(X - Támogatott tartalom)

Continental 2019

Facebook Comments