Vidéken is elindulnak az ingyenes vezetéstechnikai tréningek

Vidéken is elindulnak az ingyenes vezetéstechnikai tréningek

- Kategória: Baleset-megelőzés, Közélet

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága a társszervekkel közösen szervez felkészítő programsorozatot.

 

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is több képzés segíti a Hajdúságban és környékén élő motorosokat - az elsőre éppen most hétvégén kerül sor. A szervezők 2019. március 30-án, Debrecenben, a Bartók Béla utcai műszaki vizsgálóállomáson rendezik meg a felkészítő programsorozat nyitóállomását, amelyen egy vezetéstechnikai pálya segítségével ingyenesen nyújtanak lehetőséget a motorosoknak a közlekedési tudásuk felfrissítésére, valamint gépjárműveik átvizsgáltatására.

Kivételesen nincs szükség regisztrációra, azaz aki részt venne a programon, annak nincs más dolga, mint felírni a dátumot, és szombaton délelőtt kilátogatni az ingyenes tréningre. A négy héten át tartó vezetéstechnikai képzéssorozat következő állomása a Kishatár út 7. alatti áruház nyugati parkolójában lesz április 6-án, majd egy hétre rá a Főnix Csarnok parkolójába várják a motorosokat, illetve idén először Nagyváradon is megszervezik a programot - áll a rendőrség közleményében.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz