2Kerék, a Honda új finanszírozási akciója

2Kerék, a Honda új finanszírozási akciója

- Kategória: Hírek

Nemrég megállapodást kötött egymással a Honda Bank, valamint az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt, és létrejött a HONDA Financial Service, ami kézzelfogható előnyökkel jár az új motort vásárlók számára.

Idén januárban kizárólagos együttműködési és partneri szerződést kötött a Honda Bank és az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt., ezáltal a “HONDA Financial Service” (Honda Finanszírozás) szolgáltatásai a jövőben a magyarországi piacon is elérhetővé válnak.

Az akció keretén belül akár 30% önerő vagy legalább 300 000 Ft befizetésével, akár 84 hónap futamidőre, változó vagy rögzített kamatozású forint alapú finanszírozással juthatsz új Hondádhoz

Ez közvetlen előnyökkel jár a motorvásárlóknak, elvégre mostantól a HONDA Bank GmbH felügyelete és irányítása alapján történik a hazai Honda-finanszírozás, emellett a “HONDA Financial Services” - a jelenleg is érvényes készletfinanszírozás mellett - kiskereskedelmi vevőfinanszírozást is nyújt a jövőben. Egy kézbe kerül tehát az értékesítés és a finanszírozás, megkönnyítve és olcsóbbá téve a vásárlást.

Honda CB500X már havi 25 ezer forinttól? Igen, a Honda saját finanszírozásával ez is lehetséges!

Továbbá a “HONDA Financial Services” - a Honda Motor Limited Magyarországi Fióktelepével együttműködve -  értékesítési programokkal is támogatja hazai a márkakereskedői hálózatot.

Miért éri meg motorkerékpárt lízingelni?

A lízing, vagyis bérbevétel során nem közvetlenül az eladótól vásárolod meg a motorkerékpárt, hanem a lízingcég fizeti ki, Te pedig a társaságnak törleszted - sokkal rugalmasabb feltételekkel, - mint a bankhitel esetében.

Tény, hogy sokat spórolhatsz, ha autó helyett robogóval ingázol, ám ennél sokkal fontosabb előny, hogy az elővárosokból Budapestre utazók naponta legalább egy órával kevesebbet töltenek úton. Havi húsz óra szabadidő pedig többet ér minden forintnál...

Arról nem beszélve, hogy egy átlagos ingázómotor „kitermeli” az árát, hiszen napi 40-50 kilométeres futásteljesítmény mellett - egy átlagos személyautóval összehasonlítva - évente 160-180 000 forinttal kerül kevesebbe a fenntartása, és akkor az ingyenes parkolásból fakadó, havi 30-50 000 forintos megtakarítást nem is említettük.

Ha téged is érdekel, milyen kedvező feltételekkel veheted meg új Hondádat, akkor látogass el a HondaFinanszírozás.hu honlapra, ahol bármelyik modellre szabadon kiszámíthatod, hogy pontosan milyen törlesztőrészlettel lehet a Tiéd!

Continental 2019

Facebook Comments