Olvasói: ...és szemből feltűnt az autó

Olvasói: ...és szemből feltűnt az autó

- Kategória: Gyorshírek

Gabriella kér tanácsot, támogatást a baleseti ügyintézésben jártas motorosoktól - köszönjük, ha segítesz neki!

Motorosok közlekedtek Egerszalók felől a megyeszékhely irányába. Egy, a motorosoknak szemből érkező kocsi jobb oldalra húzódott egy telek bejáratához, ahol leparkolt. A már álló kocsihoz érkeztek a motorosok. Az első vezető lassított és kikerülte a parkoló kocsit, azonban az utána közlekedő későn reagált a manőverre: az előtte lassítót jobbról kerülte ki, így nekiment az ott álló kocsinak. Az ütközés következtében a motor és vezetője átsodródott egy szemben, szabályosan közlekedő kocsinak is - számolt be a tegnapi ütközésről az AgriaTV.

Ugye másnak is feltűnt a visszásság? Ha egy szemből érkező autó jobbra leparkol a padka mellé - ahogy a cikkben írják -, akkor a szembejövők nem ütközhetnek vele, hiszen nem keresztezik egymás útját. Gyanús volt a fogalmazás, és néhány perce kiderült, hogy miért is sántít a történet. Most Gabriella kér szót, aki a balesetet elszenvedő motoros volt:

Sziasztok Hegylakók! Segítségeteket szeretném kérni a tegnap történt balesetem kapcsán. Heten mentünk hét motorral, és Demjén után jártunk, amikor feltűnt szemből egy autó, amely a menetirány szerinti bal sávból áttért a mi sávunkba, majd a sávunkat keresztezve megpróbált lehúzódni a neki bal kézre eső, tehát távolabbi padkára. A cikk szerint ez volt a „jobbra lehúzódott parkoló” autó...

Egy kanyarban történt a dolog, ahol az előttem haladó motoros is csak vészfékezéssel tudta megúszni az ütközést, míg én lassítás közben megcsúsztam, és nekiütköztem az autónak. A rendőrök nem mondtak semmit, de engem bevittek a kórházba. Szerencsére ma már kijöttem, erre ez a cikk fogadott...

Elsősorban abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy mit kell tenni ilyen ügyben, ha nem akarja elismerni az autós, hogy hibázott?

Természetesen a helyszínelés megtörtént, és több tanúnk is van rá, hogy az autó kanyarodott elénk, mert meg akart fordulni a kanyarban.

Köszönöm!

Zsigmond panaszméltatlansága

Facebook Comments