Open Road Fest – Készíts egy képet, és nyerj egy Harley-t!

Open Road Fest – Készíts egy képet, és nyerj egy Harley-t!

- Kategória: Hírek

Vidám hangulatú sajtótájékoztatón jelentették be az idei Harley-Davidson Open Road Fest legfontosabb programjait, ahol egyebek mellett jelen volt az EDDA Művek, a Karthago, az Ivan and the Parazol és Karácsony James is. Indul a visszaszámlálás: már csak egy hónap, és újra a Balaton partján bulizhatunk a hazai zenekarok, illetve a Europe és Glenn Hughes koncertjeire…

 

Több mint félmillió vendége volt az elmúlt 19 évben az Open Road Festnek, és az idei felhozatalt látva nincs kétségünk, hogy újabb tízezrekkel nő a szám a 2019-es találkozón. Most kivételesen nem a szervezők, hanem a fellépő zenekarok tagjai meséltek arról, mit is jelent nekik a rendezvény:

„Mint a fesztiválon legtöbbet fellépő zenekar, azt hiszem mi már minden bulit láttunk, sőt olyat is megéltünk, ami minimum duplát ér – a színpad mögötti élményekről nem is beszélve. Annyi biztos, hogy  sok nagy csoda született Alsóörsön” – mondta el Pataky Attila. Az EDDA Művek mellett két szülinapos banda, az idén 40 éves Karthago és 30 éves Tankcsapda is színpadra áll.

Karácsony James ezúttal egy izgalmas, múltidéző rock’n’roll performacióban fog színpadra állni a fiatal tehetségek, az Ivan and the Parazol vendégeként, de Alsóörsön zúz majd Ganxsta Zolee és a Kartel, az AWS és természetesen a két külföldi headliner, a Europe és a Rock Hangja, a legendás Glenn Hughes aki a Deep Purple életérzést idézi meg. A fesztiválozók összesen közel harminc koncerten tombolhatnak majd.

Nyerj egy Harley-Davidsont az Open Road Festen!

„Hihetetlen, hogy elrepült ez a 20 év, az emlékeket és élményeket szinte lehetetlen összeszámolni. Reméljük még legalább ennyit sikerül megélnünk! – mondta el Dobai Attila, a fesztivál főszervezője. 2019-ben is megszervezzük a már szinte hagyományossá vált Nyerj egy Harley-t játékot, ahol bárki egy csúcskategóriás motorral lehet gazdagabb. Ehhez nem kell mást tenni, mint letölteni az Roll.world applikációt, beolvasni a nyerj.openroadfest.hu oldalán található QR kódot, fotózni és a képet nyilvánosan közzétenni a Facebookon, és persze részt venni a fesztiválon! A mottónk most is ugyanaz: mindegy mivel érkezel, lehet, egy Harley-val távozol!

A kerek szülinap örömére a fesztivál hivatalos himnuszt is kapott a Xenon zenekar jóvoltából. A lóerőket és féktelen szabadságot idéző Futnak a csíkok című szám egy fesztivál életérzést idéző klippel egészül ki, amellyel mostantól mindenki bátran hangolódhat:

Az Open Road Fest azonban ezúttal sem csak a zenéről és motorokról szól majd. Lélegzetelállító kaszkadőr show, légi parádé és a Freestyle Motocross-csapat bemutatója is várja a közönséget.

A tavalyi nagysikerű Timbersports bemutató után idén már a nemzetközi bajnokságnak ad otthont a fesztivál, amely a sportfavágók egyik legkeményebb megmérettetése. A profi versenyzőknek hat számban kell teljesíteniük, amelyek mindegyike nagyfokú technikai tudást, precizitást és erőt igényel – mondta Szeremley Csaba, a STIHL képviselője, hozzátéve, hogy a közönségkedvenc motormosást sem kell majd nélkülözni, Gáborecz István faszobrász által pedig újabb utast készít majd az Alsőörs főterére kiállított Fat Boyhoz.

Már csak néhány hét, és kitárulnak a kapuk, hogy egy minden eddiginél felejthetetlenebb, igazi szülinapi ünneplés vegye kezdetét. Addig is mindenkit arra buzdítanak a szervezők, hogy csatlakozzanak hozzájuk a Szeretethíd jótékonysági megmozdulásban és támogassák a Magyar Mentőmotor Alapítvány áldozatos munkáját, melyet támogatói jegyek megvásárlásával tehetnek meg ITT. Ne feledd: 20.Harley-Davidson Open Road Fest – 2019.06.5-9., Alsóörs – Feel the Freedom!

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz