Vajon melyik ország nyerte a motorosrendőr-versenyt?

Vajon melyik ország nyerte a motorosrendőr-versenyt?

- Kategória: Hírek
0

Nem dolgoztatják halálra az újságírókat a motorosrendőrök... Ha elindulnak egy európai ügyességi versenyen, a korábbi cikkben csak a dátumot és a nevet kell cserélni, a szöveg változatlan: 2018/2019-ben, Kulmbach-ban/Lodz-ban nagy fölénnyel nyert a magyar színekben induló ....................., gratulálunk. Egyszerűen nincs ellenfele a hazai egyenruhásoknak.

Tavaly jóbarátunk és korábbi oktatónk, Kótner Zoli diadalmaskodott ugyanitt, így idén már nem ő, hanem Sánta Szabolcs r. főtörzsőrmester és Major Zoltán r. főtörzszászlós képviselte Magyarországot. A németországi Kulmbach városában 19. alkalommal szervezték meg az „Arrive-Alive” megnevezésű közlekedésbiztonsági rendezvényt, ami ezúttal április 26. és 29. között zajlott.

A tavalyi győztes, Kótner Zoltán

Magyar motorosrendőrök Európa legjobbjai

Fő programként április 27-én tíz ország 81 motorkerékpáros rendőre egy 140 km-es motoros túrán vett részt. A túra végállomásán, a kulmbach-i strand parkolójában került sor az ügyességi versenyre, amelyre 30 fő regisztrált.

A feladatok ismertetését és a pálya bemutatását követően minden versenyző tehetett egy próbakört, majd az éles végrehajtás következett - áll a Baleset-megelőzés.eu beszámolójában.

A rendőrmotorosok ügyességi versenyén Major Zoltán r. főtörzszászlós ötödik lett a harmincfős mezőnyben, míg Sánta Szabolcs r. főtörzsőrmesternek nem volt ellenfele, így - a korábbi évekhez hasonlóan - ismét Magyarországra került a győztesnek járó trófea. Gratulálunk!

Continental 2019

Facebook Comments