Közkívánatra: újabb vezetéstechnikai tréning Mecseknádasdon

Közkívánatra: újabb vezetéstechnikai tréning Mecseknádasdon

- Kategória: Hírek

Olyan sokan jelentkeztek a Hetényi Birtok legutóbbi tréningjére, hogy gyakorlatilag azonnal betelt az összes hely, ezért a házigazdák máris elhatározták, hogy kivételesen még idén nyáron újabb tréninget tartanak. Íme, itt az új időpont és a részletes program!

A kétnapos, hétvégi programot ezúttal is a motorosbarát szolgáltatásairól elhíresült Hetényi Birtok szervezi, az idei második ilyen esemény július 13-án fél 9-kor kezdődik, és másnap kora délutánig tart. Kiknek ajánlják ezt a tréninget? Nos, a kezdők, újrakezdők és a sokat látott „régi motorosok” is sok-sok újat tanulhatnak  a mecseki hétvégén.

Hogy mindenkire elég idő jusson, legfeljebb 12 főt tudnak fogadni a tréningen, szóval nem ért igyekezned, nehogy lemaradj az utolsó szabad helyekről!

Hogy ezt mennyire szó szerint értik, arra bizonyíték, hogy valóban kis hazánk - sőt a kontinens - legjobbjai segítenek jobb motorossá válni, ugyanis Kótner Zoltán rendőr főtörzszászlós, a 2018-as Európa-bajnok motorosrendőr, illetve
Laczkó István nyug. rendőr alezredes, volt rendőrmotoros kiképző látja vendégül a tanulni vágyó motorosokat és utasaikat.

Vezetéstechnikai tréning a Hetényi Birtok szervezésében

Az átfogó oktatáson megtanulhatod, hogy miként ülj a motoron és hogy állítsd be a kezelőszerveket, valamint hogyan lehetsz magabiztosabb a szűk, technikás kanyarokban, ami segít majd élvezetesebbé tenni a szerpentinezést és a hágók meghódítását.

Az egész napos tréning után másnap a Mecsek szerpentinjein folytatódik a program

Emellett az alapvető technikák is szóba kerülnek, mint a tekintet, a fókuszálás fontossága, a lehető leghatékonyabb fékezés elsajátítása, no meg a jellemző közúti vészhelyzetek kivédése. Jelentkezz hát bátran akkor is, ha most kezded a motorozást vagy már évek óta részt veszel hasonló tavaszi átmozgatásokon! A sokat látott, tapasztalt oktatók rugalmasan alakítják a napi feladatokat, hogy alkalmazkodjanak mindenki tudásszintjéhez és a motor sajátosságaihoz, mint a tengelytáv, a kormányelfordítási szög vagy éppen a motorkonstrukcióból fakadó eltérések (pl. V2-es, sornégyes stb.).

További részletek az oktatásról:

Időpont: július 13. , 08:30-tól 18:00-ig, illetve július 14., 09:30-tól 14 óráig.

Részletes program: szombaton 08:45-kor találkozó a Sziget Autósiskola pécsi rutin pályáján. Rövid bemutatkozás és pályahasználati tájékoztatás után kilenctől bemelegítés, majd gyakorlás az oktatók irányításával, melyek között a szünetek gyakoriságát és hosszát a trénerek határozzák meg. Ebédszünetet követően este hatig tart a szombati képzés.

Vasárnap 10 órától „bemotorozás” az alábbi útvonalon az oktatók irányításával. Az előre kijelölt pihenők során az oktatók elemzik résztvevők stílusát, motorkezelését, és hasznos tanácsokkal látják el őket, hogy miként lehetnek gyorsabbak, egyszersmind magabiztosabbak a kanyarokban.

Részvételi díj: Szombatra 18 500 Ft/motoros, illetve 3 000 Ft/utas, amiben az ő ebédje is benne van. Az ár tartalmazza az egész napos oktatást és pályahasználatot (mosdó is van), ásványvizet és üdítőt, csokit, étkezést.
A szombati és vasárnapi program együtt csak kereken 20 000 forint, melyből ezer forint levásárolható a Hetényi Borbirtokon helyben fogyasztásra.

A kétnapos tréning mindössze húszezer forintba kerül, ráadásul az utas ingyenesen vehet részt rajta, csupán az ellátásért kell fizetnie

Szálláslehetőség: A Hetényi Birtok komplett csomagot kínál a képzésen résztvevő, távolabbról érkezett motorosoknak. Szállás a Hetényi Apartmanház és Családi Borbirtok 4 napraforgós apartmanjaiban, két éjszakára reggelivel, kétfogásos vacsorával, a kétnapos tréninggel együtt 45 000 Ft/fő. Amennyiben nagyobb csapattal érkezel, a szállás, ellátás és a képzés együtt csak 40 000 Ft/fő!

További információ, ajánlatkérés, jelentkezés: Hetényi Emese (e-mail: emese.hetenyi@hetenyipince.hu, tel:+36/20 222 84 81

Continental 2019

Facebook Comments