Szerencse fia: a tavalyi nyerteshez került az idei Harley-Davidson is!

Szerencse fia: a tavalyi nyerteshez került az idei Harley-Davidson is!

- Kategória: Kiemelt cikk

Tízezer ember szájtátva állt, amikor elhangzott a győztes neve, és egy ismerős arc rohant fel a színpadra az alsóörsi Open Road Festen...

 

Azt hiszem, egyedülálló hazai találkozók történetében, hogy a Harley-Davidson rendezvényen évről-évre kisorsolnak egy új motort, amihez a fesztivál egyik jelmondata is kapcsolódik. Mindegy, mivel jössz, mert lehet, hogy egy Harley-val távozol! Nos, van egy szerencsés motoros, aki már kétszer is átélte ezt az élményt.

Zsinórban kétszer nyert az Open Road Fest motorsorsolásán

Miklós Zoltán sorsát sorsát igencsak szívén viselhetik az égiek, ugyanis tavaly ő volt az a szerencsés, aki saját motorjával jött Alsóörsre, ám egy Harley Streed Roddal távozhatott. - Igazság szerint még most sem hiszem el, kell egy kis idő, míg teljesen feldolgozom, de a fesztivál után nem volt olyan nap, hogy ne öntött volna el a boldogság, amikor eszembe jutott, hogy enyém lett a főnyeremény – mondta fülig érő mosollyal tavaly nyáron, az ünnepélyes átadáskor.

Nos, idén már tényleg nem talál szavakat, ugyanis 2018 után most is őt sorsolták ki a több ezer jelentkező közül, így ezúttal is ő állhatott a színpadon boldog nyertesként. „Hihetetlen mázlista ez a fickó, aki egymás után két évben is megnyerte a fődíjat, egy-egy vadonatúj Harley-Davidsont. Tudjátok mennyi az esély erre? Egy az 5,5 millióhoz de neki összejött! Gratulálunk! - mesélték a fesztivál szervezői:

...és idén az új Harley-val

Mit tehetnénk hozzá? Mi is szívből gratulálunk Zolinak, aki tuti, hogy jövőre is eljön az alsóörsi bulira, de lehet, hogy akkor már egy új garázst is kell nyernie a sok-sok gép mellé.

 

Continental 2019

Facebook Comments

1 Comment

Válasz