Open Road Fest: Sidi lenyúlta a szervező motorját...

Open Road Fest: Sidi lenyúlta a szervező motorját...

- Kategória: Hírek

Máris több ezer hazai és külföldi motoros vert tanyát az alsóörsi Pelso kempingben, ahol - többek között - a Karthago és a Tankcsapda zenéjére mulathattak az elmúlt napokban, pedig a java csak most jön!

„Csináljatok sok-sok gyerekeket, hogy a következő évtizedekben is legyen, aki itt bulizik a koncertjeinken” – buzdította a közönséget az Open Road Fest első nagyszínpados fellépője, a Karthago. A negyvenedik születésnapot ünneplő  zenekar a legnagyobb kedvencek mellett új albuma dalaival kedveskedett a közönségnek, olykor lírai balladákat is beiktatva a zúzós repertoárba.

Open Road Fest 2019 - „A buli csak most kezdődik el!”

A szülinaposok sorát a Tankcsapda folytatta. Lukács Laciék a már megszokott fordulatszámon pörögtek és elképesztő bulit csináltak, majd felhívták a színpadra Dobai Attila főszervezőt, ezután pedig Sidi nemes egyszerűséggel elhajtott Attila motorjával... Úgy látszik, túl komolyan vette az idei nyereményjáték jelmondatát: mindegy mivel érkezel, lehet, hogy egy Harley-val távozol!

Természetesen a járgány azóta visszakerült a gazdájához, a nyereményjáték azonban még tart és a rendezvény végére valaki tényleg egy vadiúj motorral lesz gazdagabb.

A hagyományokhoz híven idén is reflektorfénybe került a legfiatalabb generáció: a Kids Racen ismét több mint 30 induló állt a rajtvonalhoz, a leggyorsabb futam győztese pedig kevesebb, mint öt másodperc alatt tette meg a távot. De a tapasztalt motorosok sem unatkoztak, hiszen lezajlott az első Balaton kerülő vezett túra, a nap során bárki tesztelhette a legújabb Harley modelleket, kaszkadőr show és favágó verseny is szórakoztatta a résztvevőket.

A buli azonban még korántsem ért véget! Pénteken és szombaton egész nap izgalmas programokra lehet számítani, minden nap nyitva lesz a legrégebbi, ikonikus modelleket is felvonultató Harley-Davidson múzeum, de igazi gépcsodákat, a legkülönlegesebb épített motorokat is meg lehet csodálni. Színpadra lép a Zorall, az EDDA Művek, az Ivan and the Parazol Karácsony James-szel kiegészülve, az Anna and the Barbies és az AWS, a szombatot pedig a svéd EUROPE és tűzijáték zárja majd.

Szigeti Ferenc ma, 40 évvel a Karthago alapítása után is elképesztő energiával zenélt a több ezres közönségnek

Még nem késő elindulni a 20.Harley-Davidson Open Road Festre, Alsóörsre! További részletek: Open Road Fest 2019

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz