Videó: ilyen volt az idei Motofest a Hungaroringen

Videó: ilyen volt az idei Motofest a Hungaroringen

- Kategória: Hírek
2

ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság tagjai azt szeretnék elérni, hogy rutinosabbak, képzettebbek legyenek a hazai motorosok, ezért szeptember első hétvégéjén pályázni hívtak minket a Hungaroringre.

Életbevágó, hogy csökkenjen a balesetek száma, ami jelenleg inkább stagnál – évente 50-60 motoros veszíti életét az utakon. A motorosrendőrök tesznek is érte, hogy változzon valami, mégpedig az idén már ötödik alkalommal megrendezett Motofesttel, ahol átadhatták tudásukat a pályázásra jelentkező motorosoknak.

Az égiek is kegyeikbe zárták a Motofestet

Korábban több alkalommal elmaradt a rendezvény - így például idén májusban is -, mert olyan ítéletidő volt, hogy motor helyett inkább csak kenuval lehetett közlekedni a Hungaroring környékén. Szerencsére múlt vasárnap nem így történt, és ragyogó napsütésben róhatták a köröket a motorosok:

ORFK-OBB Suzuki Motofest 2019. szeptember 1. HUNGARORING

Közzétette: Baleset-megelőzés – 2019. szeptember 1., vasárnap

A hírek szerint folytatódik a hagyomány, és 2020 tavaszán is kétkerekűektől lesz hangos a mogyoródi pálya, ahol újra motorosrendőröktől tanulhatjuk el a hasznos vezetéstechnikai trükköket, fogásokat.

(Nyitókép: Suzuki.hu)

Continental 2019