Újabb ingyenes vezetéstechnikai tréning motorosoknak

Újabb ingyenes vezetéstechnikai tréning motorosoknak

- Kategória: Baleset-megelőzés, Cikkek, Események, Találkozó
0

Sosem késő tanulni, pláne nem a motorosrendőröktől - ha Te is csiszolnál a tudásodon, gyere el vasárnap a rendőrök újabb ingyenes oktatására!

A Városi Balesetmegelőzési Bizottság Paks, valamint Péter Tamás oktató vezetéstechnikai képzést tart 2019. szeptember 8-án, délután öt és hét óra között Pakson, a LIDL áruház parkolójában. A programon lehetőség lesz épített gyakorlati pályán, védett körülmények között bójázni, emellett a résztvevők baleset-megelőzési tanácsokat kaphatnak az egyenruhásoktól.

vezetéstechnika
Kép: Városi Balesetmegelőzési Bizottság - Paks

Itt lesznek a Kalocsai Kék Lovagok Rendészeti Motoros Egyesület tagjai is, akik a kisebb gyermekeknek motorsimogatót tartanak, sőt lesz gyerekmotoroztatás is.

Regisztrálj most a hétvégi vezetéstechnikai tréningre!

A részvétel minden robogósnak és nagymotorosnak ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött. Ha részt vennél a programon, mielőbb jelentkezz a Városi Balesetmegelőzési Bizottság Paks Facebook-oldalán vagy a hermang@tolna.police.hu email-címen, ahol a következő adatokat kell megadnod:

  • név,
  • telefonszám,
  • a motorod hengerűrtartalma.

Tehát nincs más dolgod, mint elküldeni az üzenetet vagy e-mailt, de nem árt sietned, mert csak az első 15 jelentkező vehet részt a képzésen!

Continental 2019