Vagány ruhák és új modellek a BMW-től

Vagány ruhák és új modellek a BMW-től

- Kategória: Hírek

Tegnap mutatta be a BMW Motorrad az új Heritage Ride&Style kollekciót, mely a klasszikus, Heritage motorokhoz passzoló kezytyűkből, csizmákból, farmerekből és bőrdzsekikből áll.

 

Nem elégedtek meg a régies kinézettel, az anyagválasztás és a varrás is a hetvenes éveket idézi, amikor „még volt anyag” a motorosruhákban. Erős, és strapabíró szövetek garantálják, hogy tartós lesz a ruha és megvédi viselőjét.

BMW Heritage ruhák és csizmák klasszikus motorokhoz

A klasszikus motorkerékpárok jellegzetes színvilága – a TwinStripesnak nevezett stílus – a kollekció minden darabján visszaköszön.

A márkára jellemző stílusjegyek és a fém BMW embléma messziről felismerhetővé teszi a szettet, a rézszínű elemek és vizuális kiemelések pedig visszautalnak a klasszikus BMW motorkerékpároknál használt anyagokra.

Mindjárt itt a százéves jubileum

A BMW Motorrad történelme egészen 1923-ig nyúlik vissza. Az R32 volt az első BMW motorkerékpár, ami legördült a gyártósorról – természetesen léghűtéses, kéthengeres boxermotorral. Igazi szenzáció volt, hogy a motort hosszában építették be, hiszen így mindkét henger megfelelő hűtést kapott, miként a kardántengely is rendhagyó megoldásnak számított akkoriban. 55 évvel később újabb mérföldkőhöz érkezett a bajor gárda, ugyanis 1978-ban a BMW Motorrad  az első sorozatgyártással foglalkozó vállalatok egyike volt, amely saját motoros ruházattal jelent meg.

Galéria: BMW Motorrad Heritage ruhakollekció (2020)

A BMW Motorrad Heritage Kollekció 2020 januárjától lesz elérhető, de addig is az EICMA-n további motoros felszerelésekkel bővül a gyár kínálata.

Ez lesz a valaha készült legnagyobb német boxer – hamarosan érkezik az R18

Emellett két modell még biztosan ott lesz Milánóban, nevezetesen az új, 1800 köbcentis (!) R18 cruiser, valamint az S 1000 RR superbike túraváltozata, az S 1000 XR crossover.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz