Sisakbeszélő féláron - csak a készlet erejéig!

Sisakbeszélő féláron - csak a készlet erejéig!

- Kategória: Hírek

Ritka alkalom, hogy kifejezetten a magyar motorosoknak kedvez egy-egy nagyobb webáruház, márpedig most pont ez történt: az eredeti, 55 eurós ár helyett most 27,3 euróért veheted meg az ezer méteres hatótávú BT-S3 intercomot.

Egyszerű alapmodellről van szó, mellyel így is 7-8 órás beszélgetési időt tud, készenléti ideje pedig megközelíti a két hetet. Legfeljebb három eszköz kapcsolható össze, s egy időben két motoros beszélgethet egymással legfeljebb egy kilométer távolságból. Emellett pedig alkalmas zenehallgatásra, valamint automatikus hívásfogadásra is, miként azt megszokhattuk az ilyen készülékeknél.

Féláron a BT-S3 sisakbeszélő

Természetesen vízálló intercomról van szó, mely BT 3.0 + EDR kapcsolaton keresztül kommunikál és tízméteres távolságból képes csatlakozni mobiltelefonra vagy más zenelejátszó eszközre. A kedvező ár mellett már-már hihetetlen, hogy a gyártó szerint 120 km/órás sebességig tisztán hallható a másik fél, ami - részben - a DSP (Digital Signal Processor) aktív zajcsillapításnak köszönhető.

BT-S3 sisakbeszélő bemutatása és a beépítés menete lépésről-lépésre (1:15-től)

A néhány hete még 55 euróért kínált BT-S3 jelenleg 38,21 eurót kóstál, de a magyar motorosoknak küldött kuponnal ez tovább csökken,

így mindössze 27,29 eurót kell fizetned érte.

Ha egyet rendelsz, az ÁFA- és vámmentesen megvehető, ha pedig párban vásárolnád, akkor válaszd az „EU Priority Line” szállítást, amivel további költségek nélkül érkezik meg a termék.

Rendeléshez KATT a képre!

Nincs más teendőd, mint

1. Kiválasztani a mennyiséget: BT-S3 sisakbeszélő

2. Bejelölni az extra gyors EU Priority Line szállítást (vámmentes)

3. A rendelés véglegesítésekor beírni az alábbi kuponkódot: BGHUD31968

Az akció 2019. október 23-ig vagy az elérhető készlet erejéig tart, szóval nem ért sietned, ha szeretnél beújítani egy - vagy egy pár - sisakbeszélőt.

Nyitókép forrása: KTM és Banggood

Continental 2019

Facebook Comments