Sisakbeszélő féláron - csak a készlet erejéig!

Sisakbeszélő féláron - csak a készlet erejéig!

- Kategória: Hírek

Ritka alkalom, hogy kifejezetten a magyar motorosoknak kedvez egy-egy nagyobb webáruház, márpedig most pont ez történt: az eredeti, 55 eurós ár helyett most 27,3 euróért veheted meg az ezer méteres hatótávú BT-S3 intercomot.

Egyszerű alapmodellről van szó, mellyel így is 7-8 órás beszélgetési időt tud, készenléti ideje pedig megközelíti a két hetet. Legfeljebb három eszköz kapcsolható össze, s egy időben két motoros beszélgethet egymással legfeljebb egy kilométer távolságból. Emellett pedig alkalmas zenehallgatásra, valamint automatikus hívásfogadásra is, miként azt megszokhattuk az ilyen készülékeknél.

Féláron a BT-S3 sisakbeszélő

Természetesen vízálló intercomról van szó, mely BT 3.0 + EDR kapcsolaton keresztül kommunikál és tízméteres távolságból képes csatlakozni mobiltelefonra vagy más zenelejátszó eszközre. A kedvező ár mellett már-már hihetetlen, hogy a gyártó szerint 120 km/órás sebességig tisztán hallható a másik fél, ami - részben - a DSP (Digital Signal Processor) aktív zajcsillapításnak köszönhető.

BT-S3 sisakbeszélő bemutatása és a beépítés menete lépésről-lépésre (1:15-től)

A néhány hete még 55 euróért kínált BT-S3 jelenleg 38,21 eurót kóstál, de a magyar motorosoknak küldött kuponnal ez tovább csökken,

így mindössze 27,29 eurót kell fizetned érte.

Ha egyet rendelsz, az ÁFA- és vámmentesen megvehető, ha pedig párban vásárolnád, akkor válaszd az „EU Priority Line” szállítást, amivel további költségek nélkül érkezik meg a termék.

Rendeléshez KATT a képre!

Nincs más teendőd, mint

1. Kiválasztani a mennyiséget: BT-S3 sisakbeszélő

2. Bejelölni az extra gyors EU Priority Line szállítást (vámmentes)

3. A rendelés véglegesítésekor beírni az alábbi kuponkódot: BGHUD31968

Az akció 2019. október 23-ig vagy az elérhető készlet erejéig tart, szóval nem ért sietned, ha szeretnél beújítani egy - vagy egy pár - sisakbeszélőt.

Nyitókép forrása: KTM és Banggood

BikersPoison

Facebook Comments

5 Comments

 1. A bemutató 0:43-tól kezdődik. Szóltam…

 2. Pocsaji László

  Végül is ez egy telefonos kihangosító a sisakba ?

  1. Gelencsér Imre

   Telefonos kihangosító + sisakbeszélő. Tudsz rajta zenét, navit hallgatni és másik motorossal beszélni menet közben. (Mi is ezt használjuk, nxílt terepen tényleg tudja az ezer métert.)

 3. Sziasztok!
  Én rendeltem kettőt, a Feleségemnek és magamnak. A hangszórók nagyon jól szólnak, de sajnos ha már mikrofonon próbálunk beszélni, szinte semmit nem hallani. Éppen a banggood-al levelezek a témában, egyelőre elég döcögősen megy. Sajnos a korábban reklámozott BT-S2-vel és ezzel is – legalábbis egyelőre úgy tűnik – befürödtem.
  Nem értem hogy mi lehet baj, hibát véteni nem nagyon lehet a használatánál, szóval nem hinném hogy én / mi csinálunk valamit rosszul. Akkor is borzasztóan halk ha intercom módban használjuk és akkor is, ha a telefonokhoz csatlakoztatjuk őket bluetooth-on és felhívjuk egymást.
  Ti nem tapasztaltatok ilyen jellegű problémát?

  1. A kínai újév + az egészségügyi vészhelyzet miatt február közepéig gyakorlatilag nem dolgoznak kint, gondolom ezért akadozik a kommunikáció. Azt javaslom, február 14. után próbálkozz náluk, nekünk eddig mindenben korrektül segítetek, ha gondunk volt.

Válasz