Újabb részletek a nógrádi „eléfordulásos” balesetről

Újabb részletek a nógrádi „eléfordulásos” balesetről

- Kategória: Gyorshírek

Nem sokkal a videó megjelenése után kiderült, hol és pontosan hogyan történt a salgótarjáni baleset.

 

Ma délelőtt beszámoltunk róla, hogy a rendőrség feltöltötte a vasárnap délutáni motoros ütközés felvételeit a PoliceHungary Youtube-csatornára:

Csak egy szóval jellemezhető: védhetetlen... Úgy 10-12 méterre lehetett a motor, mikor a sofőr bekanyarodott elé, viszont a füstölő hátsó abroncsból és a motor helyzetéből úgy tűnik, hogy hatékonyabb lassítással csökkenthető lett volna a becsapódás sebessége

Azóta kiderült, hogy egy 18 éves férfi vezette a fekete Passatot, és balra akart fordulni a 21-es útról, ekkor ütközött össze a szemből érkező motorossal. Úgy tudjuk, a motoros megsérült, de nem súlyosan, ami az ütközés nyomait látva kész csoda:

Csak ismételni tudjuk, amit a rendőrök is hangsúlyoztak:

A motorosok lakott területen belül a városi forgalomnál lényegesebben gyorsabban haladnak, még akkor is, ha nem lépik át a megengedett sebességet. Gyorsabbak sávváltásnál és lendületesebbek az előzési manővereknél is. Ezért is nagyon fontos, hogy a gépkocsivezetők számítsanak a jelenlétükre, rendszeresen ellenőrizzék és használják a visszapillantó tükrüket!

Köszönjük minden autóvezetőnek, ha megfogadja a rendőrök tanácsait és figyel a szemből jövő vagy mögöttük érkező motorosra!

Kép és szöveg: Police.hu

 

Continental 2019

Facebook Comments

2 Comments

  1. Hanyi Istók

    Öö… mik is voltak azok az új részletek, amik eddig még nem voltak ismertek??

    1. Maróti András

      Szerintem magyarul írták a cikket 😉 (Mikor, hol történt, ki sérült meg és mennyire stb.)

Válasz