Új időszámítás a MAMI-nál

Új időszámítás a MAMI-nál

- Kategória: Hírek
2

Éppen két évtizede alapította a két remek szakember, név szerint Lévay Károly és Máthé István a MAMI-t, azaz a Magyar Motorkerékpár Szakközépiskolát. Most valami egészen új dologba fognak, amiről személyesen mesélnek majd a Hungexpón.

Húsz esztendővel ezelőtt, 1999. szeptember 17-én indult Magyarország első közlekedési magániskolája, a MAMI. Az alapítók célja az volt, hogy az motorszerelő-képzést is felzárkóztassa egyre gyorsabban fejlődő technikához, vagyis az innen kikerülő szakembereknek ne okozzon gondot a legújabb, legösszetettebb motorkerékpárok karbantartása, javítása sem.

Új időszámítás a MAMI-nál

Nagyszabású eseményre készül a magas színvonalú képzésről, no meg a népszerű MAMI Kupáról elhíresült suli. A héten rendezik a Autótechnika – Autódiga Nemzetközi Járműfenntartó-ipari Szakkiállítást a Hungexpón, ahol - egy egyelőre titkos tartalmú - sajtótájékoztatón mutatják be az iskola legújabb projektjét.

Borítékolható, hogy ez is a motorozáshoz kötődik, szóval ha Téged is érdekelnek a motoros világ újdonságai, javasoljuk, látogass el október 16-án a MAMI standjára, hol minden részlet kiderül.

Continental 2019

Facebook Comments