Még soha nem volt ilyen egyszerű a motorszállítás

Még soha nem volt ilyen egyszerű a motorszállítás

- Kategória: Cikkek

Sokan kacérkodnak a motorszállítás gondolatával, de a többség aggódik, hogy miként tolja fel és rögzítse a vasat a platón. Egy új találmány révén gyerekjáték lett a szállítás - gombnyomásra ugrik fel és le a motor.

 

Akár négyszáz kilós és 150 centi magas gépeket is lehet szállítani a Porteos újdonságával, ami tulajdonképpen nem más, mint két egymáson elcsúszó rámpa, amely egyszerre felel a rögzítésért és a fel- lepakolásért. A legszebb az egészben, hogy nem kell bekötni az autó elektromos rendszerére, mivel egyszerű akkus fúrógéppel működtethető.

Könnyű, 6061 T6 minőségű alumíniumból készült az automatikus rámpa és motorszállító szerkezete

Nemes egyszerűséggel ráállsz a motoroddal a földön, majd a csörlőt munkára fogva már fel is „mászik” a gép a platóra, miközben nem kell attól félned, hogy leér az alja a rámpa és a kocsi találkozásánál, ami rendszeres gond a szerény hasmagasságú choppereknél, sportmotoroknál.

Nem olcsó, de teljes értékű, kompromisszummentes megoldás a Porteos motorszállítója

Jöjjön a végére a feketeleves: a Porteos nem olcsó, sőt kifejezetten húzós áron kínálják. Több mint 1400 dollárba kerül a szett, és ráadásul ez csak egy motor szállítására alkalmas, vagyis aki a párjával, két vassal indul útnak, az közel háromezer dolláros, átszámítva 800 000 forintos kiadásra számíthat.

Persze így is versenyképes, hiszen a profi motorszállító utánfutók sem olcsóbbak, arról nem beszélve, hogy mennyivel egyszerűbb a platón vinni a gépeket, mint az autóval vontatni a jókora szállítmányt. A feltaláló most az IndieGogón keres támogatókat, hogy összekalapozza a gyártáshoz szükséges 50 ezer dollárt, és megkezdhesse a Porteos forgalmazását.

Kapcsolódó anyag: Hogyan rögzítsd platón vagy utánfutón a motort?

Continental 2019

Facebook Comments