Interjú: egy kézben az autóm és a motorom (x)

Interjú: egy kézben az autóm és a motorom (x)

- Kategória: Cikkek, Karbantartás
0

Te is sorban állsz majd, amikor jövő héten leesik a hó és mindenki a gumis előtt tobzódik? Ne tedd…

A legutóbbi interjú végén éppen egy verda gördült be a Cribmoto műhelyébe, szó szót követett, s Bence rögtön bele is fogott, hogy miért éri meg hozzájuk vinni – a motorok mellett – a kocsikat is.

- Segédkaros, komoly gépünknek és a felkészült kollégáinknak köszönhetően a húszcolos könnyűfém kerekekkel is megbirkózunk, ennek dacára egyáltalán nem túlzóak az árak – itt bárki kikeresheti, hogy mibe kerül az ő kerékméretére.

A 16 colos vagy annál kisebb abroncsokat egységesen 2100 forintért cserélik a Cribmotónál

Nincsenek járulékos költségek, így például a nálunk vásárolt abroncsok szerelése után díjmentesen átvesszük a régi, kopott köpenyeket. Az se gáz, ha még van rajta barázda, de nincs hol tárolnod – kétezer forintért garantáltan jó helyen, ideális körülmények között tároljuk a nyárikat, mégpedig mosással, tisztítással együtt, vagyis tavasszal csak ide kell gurulnia a tulajdonosnak a verdával.

Várakozni? Ugyan már… Jelentkezz a lenti telefonszámon vagy online felületen, és tuti nem kell várnod a kerékcsere előtt!

Ha bármilyen kérdésed van vagy szeretnél bejelentkezni gumicserére, centrírozásra, hívd bátran őket a +36 30 450 1608-as telefonszámon vagy vedd fel velük a kapcsolatot a Cribmoto honlapján!

(X - Támogatott tartalom)

Continental 2019