Sisakbeszélő féláron csak öt napig!

Sisakbeszélő féláron csak öt napig!

- Kategória: Gyorshírek

Az eredeti, 18 ezres ár helyett most 9600 ezer forintért veheted meg az ezer méteres hatótávú BT-S3 intercomot már ha elég gyorsan lecsapsz rá...

Egyszerű alapmodellről van szó, mely így is 7-8 órás beszélgetési időt tud, készenléti ideje pedig megközelíti a két hetet. Az új BT-S3-mal legfeljebb három eszköz kapcsolható össze, s egy időben két motoros beszélgethet egymással legfeljebb egy kilométer távolságból. Emellett pedig alkalmas zenehallgatásra, valamint automatikus hívásfogadásra is, miként azt megszokhattuk az ilyen készülékeknél.

Féláron a BT-S3 sisakbeszélő

Természetesen vízálló intercomról van szó, mely BT 3.0 + EDR kapcsolaton keresztül kommunikál és tízméteres távolságból képes csatlakozni mobiltelefonra vagy más zenelejátszó eszközre. A kedvező ár mellett már-már hihetetlen, hogy a gyártó szerint 120 km/órás sebességig tisztán hallható a másik fél, ami - részben - a DSP (Digital Signal Processor) aktív zajcsillapításnak köszönhető.

BT-S3 sisakbeszélő bemutatása és a beépítés menete lépésről-lépésre (1:15-től)

A néhány hete még 18 ezerért kínált BT-S3 január 13-ig, valamint a készlet erejéig szerepel az akcióban,

ezért most mindössze 9600 ezer forintot kell fizetned érte.

Ha egyet rendelsz, az ÁFA- és vámmentesen megvehető, ha pedig párban vásárolnád, akkor válaszd az „EU Priority Line” szállítást, amivel további költségek nélkül érkezik meg a termék.

Nincs más teendőd, mint kiválasztani a mennyiséget: BT-S3 sisakbeszélő, bejelölni az extra gyors EU Priority Line szállítást (vámmentes) és várni a postást. Az akció 2020. január 13-ig vagy az elérhető készlet erejéig tart, szóval nem ért sietned, ha szeretnél beújítani egy (pár) sisakbeszélőt.

Nyitókép forrása: KTM és Banggood

Continental 2019

Facebook Comments

2 Comments

  1. Megrendelve, meglátjuk mennyire lesz használható. 🙂 Kiegészítésként annyit írnék, hogy a EU Priority Line 537 Ft volt és érdemes a felajánlott biztosítást is megkötni, ami 388 Ft-ba került. Persze még így is megéri, ha igazak a leírtak. 😉 Hamarosan kiderül, köszönjük hogy felhívtátok rá a figyelmünket!! Széles utat mindenkinek!

  2. Ákos Csillag

    Gábor majd visszajelzést várunk. ☺️

Válasz