Máris kiderült a Ducati V4 Superleggera hazai ára. Ülsz?

Máris kiderült a Ducati V4 Superleggera hazai ára. Ülsz?

- Kategória: Gyorshírek

Tegnap délután mutatták be az egyik leggyorsabb rendszámos motort, a V4-es Superleggerát, mely a Racing kit beépítése után 152 kilóval mérlegel és 234 lóerőt tud.

Gyakorlatilag kész pályamotor lett a Superleggera, mégis forgalmis és közúton használható - igazán egyedülálló ajánlat. További érdekessége, hogy dupla szárnyrendszere 270 km/órás tempónál akár 490 newtonos erővel tapasztja az aszfaltra motort, ami így féktávon is még stabilabbá vált, mint a „alap” Panigale.

Galéria: Így készült a Ducati Superleggera V4 (2020)

Mivel jó előre bejelentették, hogy csak ötszázat gyártanak belőle, sejthető volt, hogy - teljesítményéhez hasonlóan - az ára is túlszárnyal minden képzeletet, de erre azt hiszem mi sem számítottunk. Ma már a cégek honlapján és a Használtautón is megtalálható a hirdetés, amiben magyar gazdát keresnek az egyik V4 Superleggerának.

Galéria: Így mozog pályán a Ducati Superleggera V4 (2020)

Az alapmodell - tehát a Racing kit nélküli - 224 lovas és 159 kilós változat 37 490 000 forintba kerül, tehát négy-ötször drágább, mint a jelenleg 8,4 millióért kínált Panigale V4.

Az első körök a Ducati Panigale V4 Superleggerával

Aligha lesz hát tucatgép a Superleggerából, sőt az árat elnézve inkább az a valószínű, hogy gyűjtői bemutatótermekben, kiállításokon és garázsokban pihennek majd a csupán napi ötdarabos mennyiségben készülő talján gyöngyszemek.

Continental 2019

Facebook Comments

1 Comment

  1. Olyan a hangja mint egy kiherélt Babettának.

Válasz