Szerdán drasztikus áresés jön a benzinkutakon

Szerdán drasztikus áresés jön a benzinkutakon

- Kategória: Cikkek, Közélet

Miként múlt héten megjósoltuk, bekövetkezett a drasztikus áresés a kutakon: a márciusi 35 forintos csökkentés után most újabb 20 (!) forinttal lesz olcsóbb a 95-ös benzin literje.

 

Példátlan rodeó vette kezdetét a tőzsdéken, a befektetők lépései nyomán pillanatok alatt ötvenről 31 dollárra (!) esett a kőolaj hordónkénti ára, holott egy éve még 70-75 dollár közötti áron jegyezték. Az elemzők úgy látták, hogy hetek alatt 60-70 forinttal lehet olcsóbb a 95-ös, és lám, máris beigazolódni látszik a jóslatuk.

Drasztikusan csökken a benzin ára

A Holtankoljak.hu információi szerint legközelebb szerdán vágnak az üzemanyagok árán, akkor a benzin húsz (!) forinttal kerül majd kevesebbe, míg a gázolajé 15-tel csökken. Mivel a diszkontkutakon már most 330 forint környékén tankolhatunk 95-öst, az újabb változás után 310 és 315 forint közé mérséklődhet a 95-ös ára, de ez csak a kezdet.

benzin
Két hét alatt 55 forint mínusz, és úgy tűnik, még nincs vége

Márciusban 55 forinttal lett olcsóbb a 95-ös, de a közeljövőben újabb drasztikus csökkentés várható, azaz valószínűleg 285-290 forintos összegek tűnhetnek fel a legolcsóbb helyeken.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz