Nézz körbe velünk Budapest legújabb motoros boltjában!

Nézz körbe velünk Budapest legújabb motoros boltjában!

- Kategória: Hírek

Néhány napja beszámoltunk róla, hogy új motoros bolttal gazdagodott Budapest, mégpedig a Podmaniczky utca 49. alatt található 4SR üzletével. Személyesen is elmentünk megnézni a helyet – nézz körül Te is velünk!

Egyszerű dolgom volt, ugyanis a környék ismerete nélkül is messziről kiszúrtam a hatalmas 4SR zászlót és a széles járdán parkoló motorokat, így a navi segítsége nélkül is egyből megtaláltam az üzletet.

Nincs hiány vevőkből sem: a korai időpont ellenére néhány percenként érkeztek motorosok az új boltba

Más kérdés, hogy a tulajdonost, Zolit úgy kellett elcsípnem két vásárló között, hogy néhány szót váltsunk – csak másodpercek teltek el „üresjáratban”, és máris érkeztek az újabb motorosok.

Sisaktól a motoros cipőig – tetőtől talpig felöltözhetsz a 4SR-nél

– Noha a bőr- és corduraruhák egész armadája sorakozik a polcokon – meséli Zoli –, nem ezek, és nem is a sisakok voltak a legkapósabbak az első napokban.

Utcai ruházat, esetleg cordura vagy bőr? Szinte nem tudsz olyat kérni, ami nincs az üzletben…

Meglepetésre a többször használható, cserélhető patronos légzsákos ruha bizonyult a legkapósabbnak, ami valószínűleg annak köszönhető, hogy aligha találsz ennél hatékonyabb védőfelszerelést ilyen kedvező áron, ráadásul ha egyszer felfúvódik, akkor sem történik semmi baj. Akár otthon is betekerheted a cserepatront, és használhatod tovább – mutatta be a kedvező árú újdonságot.

Emellett tényleg nem túlzás azt állítani, hogy mindent megtalálnak a motorosok a tágas, 90 négyzetméteres boltban. Akkor is tudnak segíteni, ha például délután, munkából elindulva kiég az fényszóróizzód, és nem akarsz hazáig kockáztatni, de ugyanígy megtalálhatóak a különböző karbantartási, ápolási szerek a ruhák, kesztyűk és sisakok mellett.

Micsoda stílus! Jól mutat az igényesen átépített BMW a bolt polcán – már csak ezért is megéri betérni

Te is körülnéznél a 4SR-nél? Nosza, itt találod részletes galériánkat az új boltról, emellett felkeresheted a cég új, magyar honlapját vagy látogass el személyesen üzletükbe, melyet a Podmaniczky utca 49. alatt találsz meg – délelőtt 10-től 18 óráig, szombaton pedig reggel 9-től 13 óráig tartanak nyitva.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz