Megnyílt Budapest legújabb motoros boltja!

Megnyílt Budapest legújabb motoros boltja!

- Kategória: Hírek

Közel kilencven négyzetméteres üzlettel és széles választékkal várja a vendégeket Budapest legújabb motoros üzlete.

 

Biztos vagyok benne, hogy a törzsolvasóknak nem cseng idegenül a 4SR név, hiszen tavaly már többször megleptek minket ígéretes holmikkal, mint a kevlárerősítésű farmer vagy éppen Hector Barbera bőrruhája, ami kétszázas tempónál is megvédte viselőjét. A 2017 óta Ráckevén működő üzlet most új helyre, a Podmaniczky utca 49-be költözött, hogy még színvonalasabb környezetben szolgálhassa ki a fővárosi és vidéki motorosokat.

Hector Barbera bőrruhája az esés után

Megnyílt a 4SR új, budapesti üzlete

A csaknem másfél évtizede alapított cseh 4SR főként azért kedvelt világszerte a motorosok körében, mert remek ár/érték arányú és saját szabadalom alapján készülő ruhákat gyárt, melyek rendkívül ellenállóak, olyannyira, hogy messze túlteljesítették a német TÜV tesztjét is.

Az új 4SR-üzlet a Podmaniczky utcában

További erényük, hogy itt a chopperes, cruiseres vásárlóközönségtől, az ingázókon, futárokon át a versenyzőkig mindenki megtalálja a hozzá illő szettet. Legyen szó klasszikus bőrkabátról, cordura felsőről, esetleg kevlárral erősített farmerről, mindegyikből többféle sorakozik a kínálatban – csak stílus és ízlés kérdése, hogy megtaláld a tökéletes öltözetet.

Pályáról az utcára: a személyre szabott bőrruhákkal szerzett tapasztalatoknak köszönhetően a közúti motorozásra ajánlott farmer is pontosan idomul viselőjéhez, kiválóan szellőzik, ugyanakkor tökéletes védelmet nyújt

Olyan neves beszállítóknak köszönhető a kiemelkedő minőség, mint az AS-Tec, a Betac és az YF Protectors, no meg az egyedi gyártásfolyamatnak, mely során különösen tartós, többirányú varrással rögzítik az egyes darabokat. Ezen túlmenően a bőrruhák 1,2 milliméter vastag marhabőr alapanyagát titkos, saját előkészítőben „edzik”, ezáltal még a kengurubőrnél is lényegesen ellenállóbbá válik.

Tudtad?

Világsztárok egész armadája csatlakozott a 4SR-hez az utóbbi 14 évben, és viselte a cseh cég ruháit a világbajnoki futamokon. A teljesség igénye nélkül: náluk húzza a gázt Karel Hanika, James Ellison, Lukas Pesek és persze Jakub Smrz is.

Te is kíváncsi vagy Budapest legújabb motoros boltjára? Nosza, minden nap délelőtt 10-től 18 óráig, szombaton pedig 9-től 13 óráig várják a motorosokat a Podmaniczky utca 49. alatt található üzletben. Addig is ajánljuk a 4SR új honlapját, ha virtuálisan is körülnéznél a több száz terméket felsorakoztató oldalon.

Continental 2019

Facebook Comments