A tökéletes motoros farmer: 4SR Kevlar Jeans testhez igazodó protektorral

A tökéletes motoros farmer: 4SR Kevlar Jeans testhez igazodó protektorral

- Kategória: Kiemelt cikk

Immáron az USA és Európa tíz országa után hazánkban is elérhetőek a 4SR termékei, beleértve a különleges, testhez simuló térd- és csípőprotektorral büszkélkedő kevlárfarmert.

Elsősorban a sportmotorosok ismerik és kedvelik a 4SR márkát, mely méretre szabott, tökéletesen illeszkedő bőrruháiról lett híres, de emellett megtalálhatóak kínálatában a bőr-, textil- és farmernadrágok, illetve -kabátok is, csakúgy, mint a motorozáshoz elengedhetetlen kesztyűk és protektorok.

Pályáról az utcára: a személyre szabott bőrruhákkal szerzett tapasztalatoknak köszönhetően a közúti motorozásra ajánlott farmer is pontosan idomul viselőjéhez, kiválóan szellőzik, ugyanakkor tökéletes védelmet nyújt

Mi sem példázza ékesebben a társaság mérnökeinek hozzáértését és maximalizmusát, minthogy nem elégedtek meg a már bevált technológiákkal, hanem saját szabadalmat fejlesztettek ki, hogy ezzel is fokozzák a motorosok kényelmét és biztonságát.

Girls on bikes - a 4SR kimondottan hölgyeknek fejlesztett ruhái, kiegészítői

Az egyedülálló, levédett Armor Fixation System (AFS) lényege, hogy az újszerű protektorzsebeknek köszönhetően a térd- és csípővédők milliméter pontosan a viselő testalkatához igazíthatóak, és mivel a külső rétegtől függetlenül, elasztikus zsebben rögzítették őket, mozgás közben és eséskor sem tudnak elmozdulni a helyükről.

4SR Kevlar Jeans - tele ötlettel, tele kevlárral

A 4SR farmer fejlesztésénél természetesen felhasználták a pályaversenyzőktől származó információkat, tapasztalatokat, így kényelmes, egyszersmind biztonságos öltözetet nyújthatnak az ingázóknak, közúton motorozóknak is. A DuPont által gyártott flexibilis, elasztikus kevlárral erősítették meg a szövetet, mely garantálja, hogy a nadrág ellenálló, ugyanakkor komfortos és jól szellőző legyen.

Figyelmes részlet, hogy a felsőcombnál található szellőző is aramidszálas erősítésű, így a kiváló hűtés nem megy a biztonság rovására, a derékcipzár pedig meggátolja, hogy huzatot kapjon a motoros dereka

Immáron Magyarországon is elérhető a több mint egy évtizede alapított 4SR teljes kínálata, beleértve a fenti farmerokat, a 18 ergonomikus protektorral megspékelt bőrruhákat, bőr utazótáskákat és kiegészítőket.

Okos megoldás - A térd feletti rugalmas betét garantálja a kényelmet a sportosabb üléshelyzetű motorokon is

Ha személyesen is megnéznéd, mitől különlegesek a 4SR öltözetei, látogass el a cég hazai honlapjára vagy a ráckevei üzletébe, melyet a Lacházi út 12 alatt találsz.

(X) - Támogatott tartalom. Képek forrása: 4SRhungary.hu

Continental 2019

Facebook Comments