Minőségi motoros felszerelések bombaáron

Minőségi motoros felszerelések bombaáron

- Kategória: Hírek

Gyakori sztereotípia, hogy a motoros ruha kifejezetten drága, és csak több százezerből öltözhetsz fel, ha tényleg minőségi holmit szeretnél. A Fokt Motor márkás, mégis megfizethető termékei ékes bizonyítékként szolgálnak, hogy igenis vannak kivételek – üzletükben kimondottan jó áron juthatsz hozzá Bering felszerelésekhez és Shark bukókhoz.

– Belépő a minőségi I. osztályba! – hirdeti a felirat, arra utalva, hogy nagynevű, minőségi holmik közül válogathatsz, és a pénztárcádat sem kell féltened. Azt már korábbi tartóstesztünkben megmutattuk, hogy miért választják a túrázók a Beringet, sőt mi is ebben motorozunk, így jó szívvel ajánljuk a francia cég kabátjait, nadrágjait, motoros cipőit és csizmáit, mint például a Bering Falcon dzseki vagy a Bering X-Tourer túracsizma.

Motoros ruhák és felszerelések bombaáron a Fokt Motornál

Ráadásul nemcsak Bering, hanem Shark terméket is találsz az akcióktól függetlenül, mindig jó áron kínált holmik között. Ez nem más, mint a Shark Ridill, pontosabban annak különböző fényezésű változatai.

Bering Falcon

Az ingyenes házhozszállítással mindössze 47 900 forintért kínált bukó a kedvező ár dacára 5+1 év garanciával, beépített napszemüveggel, pinlock-előkészítéssel és több ponton állítható szellőzőrendszerrel büszkélkedhet – igazán jó vétel ennyiért.

Bőr- és cordurakabátok, valamint motoros cipők, csizmák és sisakok egész hada sorakozik a Fokt Motor ajánlatában, kiegészítve a kedvező árú, mégis 5+1 éves jótállással kínált Shark sisakokkal

A bombaáron megvehető termékeket és a vásárlás, házhozszállítás részleteit is megtalálod a Fokt Motor honlapján, illetve fel is próbálhatod az újdonságokat a Szőlő utca 82. szám alatt található üzletben.

(X) – Támogatott tartalom

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz