Két magyar csatorna is közvetíti a MotoGP-futamokat

Két magyar csatorna is közvetíti a MotoGP-futamokat

- Kategória: Gyorshírek

Mivel a hivatalosan csak augusztusban induló Arena4 TV még nem elérhető minden szolgáltatónál, kezdetben egy másik adó is közvetíti a GP-t.

 

Többen kérdeztétek tőlünk, hogy miként tudjátok követni a MotoGP-futamokat, ha a szolgáltatónál nincs Arena4 csatorna a csomagban. A közvetítési jogokat megszerző Network4 reagált is a kérdésekre, és tegnap bejelentette: rögtön két csatornán adják a következő versenyhétvégéket, hogy minél többen tudják nézni a közvetítést.

Frissítve (2020. 10. 11.): Az Arena4 hivatalosan is bejelentette, hogy októbertől nem közvetíti online a MotoGP-futamokat, holott a magyar háztartások nagyjából harmadában (pl. Digi TV) továbbra sem elérhető a csatorna. Szerencsére találtunk egyszerű megoldást a magyar nyelvű, online közvetítésre: az Itt/Ott TV honlapjára kattintva ingyenesen regisztrálhatsz, és fél perc múlva nézheted is az Arena4 – illetve sok más hazai adó – műsorát.

Az Arena 4 és a Galaxy 4 is élőben adja a MotoGP-t

„A GALAXY4 csatornán is látható lesz a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájának első két futama, azaz most vasárnap 13:45-kor a Spanyol Nagydíj, illetve egy héttel később ugyanebben az időpontban az Andalúziai Nagydíj.” – áll a Network4 közleményében.

Szintén kérdeztétek, hogy ki lesz a magyar kommentátor az Arena4-en. Nos, megnyugtathatunk mindenkit, főleg az „ugye nem ő közvetíti?!” kérdések feltevőit… Nem, nem ő, ugyanis a Superbike-vb közvetítésekről jól ismert szakértő, az Autó-Motoros Szabó Róbert és Czollner Gyula ül majd a kommentátori székekben.

Kapcsolódó anyag: Új csatornán a hazai IndyCar, NFL, NHL és MotoGP-közvetítés

Continental 2019

Facebook Comments