Új magyar csatornán az NFL és a jövő héten induló MotoGP

Új magyar csatornán az NFL és a jövő héten induló MotoGP

- Kategória: Események, Gyorshírek, Verseny

Az idei szezontól az ARENA4 nevű hazai sportcsatornán láthatóak a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) mérkőzései, csakúgy, mint az NHL, az IndyCar és a MotoGP élő közvetítései.

 

A csatornát üzemeltető Network4 bejelentette, hogy a 2020-as NFL-szezon alatt az alapszakaszból fordulónként öt mérkőzést közvetít élőben, és a rájátszás összes találkozóját, valamint a Super Bowlt is élőben sugározza. Ezen felül a Network4 az idény folyamán hetente jelentkező stúdióműsort is készít, amelyben az NFL aktuális eseményeiről számolnak be.

Frissítve (2020. 10. 11.): Az Arena4 hivatalosan is bejelentette, hogy októbertől nem közvetíti online a MotoGP-futamokat, holott a magyar háztartások nagyjából harmadában (pl. Digi TV) továbbra sem elérhető a csatorna. Szerencsére találtunk egyszerű megoldást a magyar nyelvű, online közvetítésre: az Itt/Ott TV honlapjára kattintva ingyenesen regisztrálhatsz, és fél perc múlva nézheted is az Arena4 – illetve sok más hazai adó – műsorát.

A cég azt is jelezte, hogy az ősszel induló online platformján, az ARENA4+-on további kiegészítő szolgáltatásokat kínál majd a sportág rajongóinak.

Online MotoGP-közvetítéssel indult a szezon

– Az ARENA4 a sport új arcát képviseli Magyarországon. Az NFL, a MotoGP, az IndyCar, az NHL, a skót Premier League, az angol másodosztályú bajnokság, a Championship és a francia férfi kézilabda-bajnokság közvetítési jogának megszerzése átfogó és színvonalas sportportfóliót biztosít a piacon, és tekintélyes választási lehetőséget kínál a nézőknek – nyilatkozta Nick Doff, a Network4 üzletfejlesztési igazgatója.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy lesz-e magyar nyelvű online közvetítés, mindenesetre az jó jel, hogy az idén februári Moto2- és Moto3-közvetítést az Arena4 honlapján is élőben adták

Szerencsére már nem sokat kell várnunk a MotoGP-idény kezdetére, ugyanis a jövő héten végre pályára lépnek a srácok, sőt a következő egy hónapban rögtön öt versenyhétvégét láthatunk (2 x Jerez, Brno és 2 x Spielberg).

Szöveg: MTI, képek: MotoGP.com

Continental 2019

Facebook Comments