Ismét elérhető a magyar nyelvű, online MotoGP-közvetítés

Ismét elérhető a magyar nyelvű, online MotoGP-közvetítés

- Kategória: Hírek

Idén a Spíler helyett az Arena4-en látható a MotoGP-közvetítés, már ahol fogható az adó. Az olvasói visszajelzések alapján ez egyelőre csak a Vodafone-UPC hálózatában lehetséges, de azok sem maradnak hoppon, akiknek nincs ilyen előfizetésük…

 

Korábban úgy döntött a közvetítési jogokat megszerző Network4, hogy két adón (Arena4 és Galax4) adja majd a futamokat, ám ez is csak részmegoldás volt, hiszen kizárólag a királykategória versenyeit láthatták azok, akiknek csak Galaxy4 csatorna volt az előfizetői csomagjukban.

Frissítve (2020. 10. 11.): Az Arena4 hivatalosan is bejelentette, hogy októbertől nem közvetíti online a MotoGP-futamokat, holott a magyar háztartások nagyjából harmadában (pl. Digi TV) továbbra sem elérhető a csatorna. Szerencsére találtunk egyszerű megoldást a magyar nyelvű, online közvetítésre: az Itt/Ott TV honlapjára kattintva ingyenesen regisztrálhatsz, és fél perc múlva nézheted is az Arena4 – illetve sok más hazai adó – műsorát.

Szerencsére ez a napokban megváltozott: újra az Arena4-en és a Network4 honlapján nézhetjük élőben a versenyeket.

MotoGP online közvetítés magyarul

Itt találjátok az élő közvetítést – ezen akár nyaralás közben, mobilnetről is simán követhetitek a versenyt, legalább is tesztjeink alapján viszonylag gyér sávszélességgel is szépen futott az adás. A mai program 11-kor kezdődik a Moto3-futammal, negyed egykor jön a Moto2 összecsapása, majd szokás szerint délután kettőkor lép pályára Rossi, Quartararo és a többi nagyágyú a legendás brnói aszfaltcsíkon.

Reméljük, hogy a szezon összes edzése, valamint versenye látható lesz az új magyar holnapon, az mindenesetre biztos, hogy ma újra itt követhetitek az eseményeket.

Kapcsolódó anyag: Itt nézheted az ingyenes online közvetítést az Arena4 TV honlapján

Continental 2019

Facebook Comments