Motorosokra szabva: akciós kevlárfarmerek a 4SR-től

Motorosokra szabva: akciós kevlárfarmerek a 4SR-től

- Kategória: Cikkek

Utcán is hordható, mégis teljes védelmet nyújtó kevlárfarmer? Igen, a versenyruháiról ismert 4SR-nél ilyet is találsz, ráadásul most jobb áron juthatsz új farmeredhez.

 

Jóllehet, elsősorban a pályán brillírozik a cseh 4SR, láthattuk már ruháikat, kesztyűiket a nemzeti Superbike-bajnokságokban és a MotoGP-n is, de mérnökeik a túrázókról, motorral ingázókról sem feledkeztek meg. Erről árulkodik, hogy milyen apró részletekre is figyeltek a motoros farmer tervezésekor, mely adott méret mellett többféle szárhosszúsággal elérhető, így az alacsonyabb és a colos pilóták is találnak méretükre szabott modellt. Például a Club Sport nadrágokat – 50-es és 56-os méret között – hosszított változatban is megrendelheted.

A 4SR szabadalma (Armor Fixation System – AFS) legfontosabb előnye, hogy a sajátos protektorzsebek révén térd- és csípővédők a viselő testalkatához igazíthatóak, és mivel a külső rétegtől függetlenül, elasztikus zsebben rögzítették őket, mozgás közben és eséskor sem tudnak elmozdulni a helyükről

Ráadásul most (szeptember 14. és 19. között) jelentős kedvezménnyel veheted meg a 4SR motoros kevlárfarmerjeit: modelltől függően 15-20% az árengedmény, azaz akár 10-15 ezer forinttal olcsóbban juthatsz új motoros holmidhoz.

4SR Kevlar Jeans – megannyi ötlet egy nadrágban

Noha első ránézésre „civil” viseletnek tűnik, a 4SR-ben a DuPont által gyártott flexibilis, elasztikus kevlárral erősítették meg a szövetet, ami egyszerre felel a tartósságért, valamint a kényelemért és a szellőzésért.

Rövid dzsekikhez is tökéletesen illeszkedik a farmer, és a rugalmas, cipzárral ellátott derékrésznek köszönhetően sportmotoron sem fázol meg benne. Ezen felül figyelmes részlet még, hogy a combnál található szellőző is aramidszálas erősítésű, így a kiváló hűtés nem megy a biztonság rovására

Immáron Magyarországon is elérhető a több mint egy évtizede alapított 4SR teljes kínálata, beleértve a fenti farmerokat, a 18 ergonomikus protektorral megspékelt bőrruhákat, bőr utazótáskákat és kiegészítőket.

Micsoda stílus! Jól mutat az igényesen átépített BMW a bolt polcán – már csak ezért is megéri betérni

Ha személyesen is megnéznéd, mitől különlegesek a 4SR öltözetei, látogass el a cég hazai honlapjára vagy Facebook-oldalára, no meg új üzletébe, melyet a 1064 Budapest, Podmaniczky utca 49. alatt találsz.

(X) – Támogatott tartalom. Képek forrása: 4SRhungary.hu

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz