Isten éltessen! – A tízéves H-Moto nyíltnapja a SER-Ringen

Isten éltessen! – A tízéves H-Moto nyíltnapja a SER-Ringen

- Kategória: Hírek

Múlt vasárnap ünnepelte alapításának tizedik évfordulóját a H-Moto Team a SER-Ringen, melyre mi is meghívást kaptunk. A buli keretein belül különböző pályagépeket, gokartokat próbálhattunk ki az új komplexumban.

 

Tízkor kezdődött az esemény, és egészen délután négyig tartott. Igaz ugyan, hogy verőfényes napsütést ígértek, aznap mégis szemerkélt az eső, ám mihelyt odaértünk, egy csapásra elállt, így semmi nem zavarta a programot.

Ádám sem ijedt meg a kéréstől, hogy csillogtassa meg tudását – már a bemelegítőkört követően úgy fordult el a térdén a kanyarokban, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga a nedves, hideg aszfalton

A nap derekán Kelemen Krisztián, a H-Moto Team atyja megköszönte az elmúlt 10 év munkáját és beszámolt a csapat két hősének, Kovács Bálint és Kakuszi Ádám eredményeiről. Ezt követően folytatódott az önfeledt motorozás és gokartozás, amit három részre bontottak, hogy a kartok, a gyerek és felnőtt motorosok ne zavarják egymást a pályán.

H-Moto Team születésnap a SER-Ringen

Krisztián a beszédet követően egy hatalmas, csokis-vaníliás tortával lepte meg a rendezvény látogatóit, ami olyan finom volt, hogy egy pillanatra teljesen elcsendesedett a pálya – mindenki ráment a finom édességre.

Az ünneplésen reszt vett a New2 Project csapata, mely színeiben Bálint részt vett már több nívós, nemzetközi versenyen is

Miután a vendégek degeszre ették magukat, élen a gyerekekkel, jöhetett a levezető motorozás, amit csak azért fejeztek be a srácok, mert szinte észrevétlenül szaladt el az egész napos rendezvény, és ideje volt levonulni az aszfaltról.

Jóleső fáradtságot láttunk az arcokon, ahogy trélerekre, utánfutókra és furgonokba pakolták a gépeket a srácok. Feltankoltunk élményekkel a téli szünet előtt, amit ezúton is köszönünk a H-Motónak, egyben Kelemen Krisztiánnak, aki szervezőként és hangulatfelelősként is jelesre vizsgázott a születésnapi motorozáson.

A nyíltnapról rengeteg kép és videó készült, melyeket a galériánkban és természetesen a a H-Moto hivatalos Facebook-oldalán is megnézhettek.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz