Motorozz fotelből!

Motorozz fotelből!

- Kategória: Ajánló, Kiemelt cikk

A vezető játkégyártó Black Bean hivatalosan is bejelentette az  SBK motorverseny széria új tagjának megjelenését, amit saját, házon belüli racing csapatával fejleszt, a Milestone Studio-val. A végeredmény, amit a szakik célba vettek,  egy ütős, mindent elsöprő verseny gáma.

Mitől lesz különleges? Ha minden igaz, egy egészen korszerű vezetési szimulációt kapunk, amit a weben gyűjtött visszajelzések alapján a játékosok elvárásai alapján dolgoztak ki. Továbbá számíthatunk egy teljes vizuális "forradalomra" a menük, a környezet, a 3D objektumok, fényhatások stb. terén. Szóval tonnányi állnehezítő káprázatot ígér a gyártó, amitől be fogunk szacharinozni. Megjelenését 2011 májusára ígérik a jelen generációs konzolokra és PC-re egyaránt.

Mintha lenne egy centi majrecsik
Mintha lenne egy centi majrécsík...
Az egykerék az egykerek
Az egykerék az egykerék

De még nincs vége, szintén jövő év tavaszára harangozták be a MotoGP10/11 piacra dobását. A játék élethű élményt kínál majd, egy új "co-op" móddal kiegészítve – segítségével egy kolléga is beugorhat a körbe, növelve az esélyt a pole pozíció megszerzésére.

Úgy tűnik, a videojáték gyártók kicsit összeesküdtek ellenünk, hiszen az új megjelenéseket a messzi szezonkezdetre időzítették. De elkeseredettségre semmi ok, friss novemberi adalékként ott az SBK X, vagy a MotoGP 09/10, ami ez év márciusa óta polcokon van.

Húzogatás helyett marad a nyomogatás. Már akinek... 🙂

BikersPoison

Facebook Comments