Dream Rangers - élet vagy Élet?

Dream Rangers - élet vagy Élet?

- Kategória: Cikkek
5

Megöregszünk, egyre több és több gyógyszert szedünk egészségi állapotunk hanyatlásának lassítására - vagy épp ellenkezőleg, mérgezzük magunkat velük, felgyorsítva ezzel az elkerülhetetlent. Gyászoljuk a múltat, merengünk azon, amin már nem lehet változtatni. Csendben nyomorogva barátainkat eltemetve lassan elmegyünk mi is...

[wp_bannerize group="cikkek" limit="1"]
.

Vagy kezdünk valamit a szánalomra sem méltó nyomorúságos életünkkel, odacsapva a csendes elmúlásnak megtöltjük tartalommal a hátralévő életünket! Sosem az a lényeg, mennyi év volt életedben, annál inkább, mennyi élet volt éveidben!

tc bank dream rangers magyarul hun hungarian taiwan motoros öreg idős álom álmok dreams

Egy csapat nyolcvan év feletti Tajvani úriember úgy döntött, elkezdik keresni az élet értelmét.  Erős érzelmekről, szabadságról szól ez a  rövid történet: egyikük halláskárosodásban szenved, másik daganatos betegséggel küzd, három szívbetegségben szenved, mindegyiküknek ízületi gyulladása van... Hat hónapos felkészülés után, 13 nap alatt Taiwan útjain északról délre 1139 kilométeren keresztül az éjszakát nappallá téve újraélik fiatalságukat motorkerékpárjuk hátán.

Dream Rangers - igaz történet alapján

Continental 2019