William hercegnek ördöge lesz

William hercegnek ördöge lesz

- Kategória: Ajánló, Cikkek
3

“Robin Dunbar, fejlődéstani biológus felfedezte, hogy a pletyka segítséget nyújt ahhoz, hogy szociálisan tudjunk kötődni egy csoporthoz. És ha senki nem pletykálna, a társadalom egy kicsi, vad, tetkós motoros bandává alakulna át, akik az utolsó tonhal-konzervért harcolnak.” – hangzik el az idézet az Agymenők legújabb epizódjában. Időnként, mi is megosztunk egy-egy bulvárszagú hírt… Tudjátok, nehogy egy olajban tocsogó, tartósított halért kelljen egymással küzdenünk…

Szóval, az a hír járja, hogy William herceg nászajándék-listáján szerepel egy Ducati Diavel. Az információ forrása egy motorkereskedő, aki állítása szerint egy Ducati Diavel Carbont értékesített egy közel-keleti királyi család alkalmazásában álló cégnek.

Ducati Diavel
Ducati Diavel - ördögi gépezet

A vállalat megvette a gépet, ugyanakkor egy gravírozó szakembert is küldött a kereskedéshez, hogy  a felső villahídon díszelegjen William herceg esküvőjének dátuma. Ezt követően a bringát Berkshirbe szállították.

Prince William
A Ducati 1198SP nyergében - herceg fekete lovon

A herceg jelenleg is birtokol egy Ducati 1198SP sportgépet. A szóban forgó Diavel is ebből a típusból örökölte az erőforrást – mégis egészen más koncepció. Ha William megnősül, Kate-nek vajon lesz-e megjegyzése egy királyi vacsora alkalmával a herceg motorok iránt érzett szenvedélyéhez?