74 motor, 20 000 kilométer…

74 motor, 20 000 kilométer…

- Kategória: Cikkek, Események, Túra

A Kawa Kanyar elnevezésű túrát még az égiek is kegyeikbe fogadták: az előre beígért esőzés helyett hibátlan napsütés és kánikula fogadta az M3-as autópálya mellett összegyűlt közel száz motorost…

[wp_bannerize group=”cikkek” limit=”1″]
.

Szombaton reggel kilenckor érkeztünk a megbeszélt találkozóhelyre, ekkor már a TIR parkoló jelentős részét megtöltötték a “Kawa Kanyar”-ra regisztrált motorok és motorosok.

Példás rendben, nagyjából fél tucat segítővel indult el a végtelen hosszú zöld kígyó, hogy előbb az M2-esen haladva, majd keletnek fordulva a Mátra kanyarjain át jusson el Recskre, a Pannónia múzeumba.

A szervezettséget jól mutatta, hogy szinte percre sikerült betartani az előzőleg beígért déli érkezést, és a vendéglátók is felkészültek voltak: a leparkolás után néhány perccel már mérték is a kitűnő babgulyást, amire szintén a Kawasaki hívta meg a regisztrált motorosokat. A 74 megjelent motor rendben teljesítette a háromszáz kilométeres távot, összesen több mint 20 000 kilométert tekerve a motorokba ezen a délutánon. (Lehet, hogy érdemes lenne egy rekordkísérletet összehozni? Mondjuk a Föld kerületét “összeszedni” pár Kawasakival, egyetlen nap alatt…)

Jó hangulatú túra volt, reméljük, hogy egy hagyomány indul el ezzel a remek kirándulással, és még sok ilyen kanyart tehetünk a zöldek jóvoltából.

(A túrán készült fotók és a kb. félórás videó folyamatosan töltődik a Hegylakók Motoros Magazin Facebook oldalára!)

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz