Életveszélyes játék: damilt feszítettek a motoros elé

Életveszélyes játék: damilt feszítettek a motoros elé

- Kategória: Baleset-megelőzés, Cikkek

Szerencsésen megúszta a balesetet az a motoros, aki elé Kőtelken feszítettek ki damilt fiatalok.

[wp_bannerize group=”cikkek” limit=”1″]
.

A közúti közlekedés biztonsága elleni bűntettet követtek azok a fiatalok, akik egy 0,10-0,15 mm vastagságú horgász damilt feszítettek ki az úttesten Kőtelek belterületén — mondta el a Szoljon.hu-nak Szabó Zita őrnagy, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

(A kép illusztráció)

A város belterületén, a Széchenyi úton történt az eset még múlt héten. Az incidensben nem sérült meg a motoros, amit annak köszönhet, hogy zárt bukósisakot viselt, ami szemmagasságban rongálódott meg a balesetben.

A rendőrség rövid időn belül elfogta az elkövetőket, azonban a büntethetőségük egyelőre kérdéses, ugyanis egy 15 éves fiú és két gyermekkorú társa követte el a bűntényt.

Continental 2019

Facebook Comments

4 Comments

 1. Szerintem agyonütném őket.

  Gondolom egy írásbeli figyelmeztetővel megússzák…

  1. Gondolj bele, ha rajtakapod őket, és kapnak két hatalmas pofont: kiskorú sérelmére elkövetett… Te kapnál nagyobb büntetést a pofonért, mint ő a gyilkossági kísérletért.
   Szégyen.

 2. Jézusom! Agyon verném a kis köcsögöket, hogy meg tanulják a magyarok istenét!! Szégyen! -.-‘ és ez még minden évben rosszabb lesz csak!

 3. +1 a damilosnak.

  Bár a motorozz.hu-n is leírtam részletesen, szerintem én itt az utcánkban is ki tudnék húzni pár métert a sok kis köcsögnek a herélt robesszal, nyúzott 50essel való szálguldozásért.Azért na, szemre sem 50et mennek egy 2.5m széles aszfaltcsíkon, amit 50 centi járda szegélyez két oldalon…

  Nem a labda, meg az elgázolt kisgyerek, de a nyári estén nyitott ablaknál 300x elvisító kurva anyjukat azt.

Válasz