Kösz, de így ne igazoltass motorost!

Kösz, de így ne igazoltass motorost!

- Kategória: Ajánló, Cikkek

Remek “összjáték”: a rendőr meggondolatlan a motoros meg elköveti azt az alapvető hibát, amit tízből kilenc másik is ilyen helyzetben…

 
.

Előbb jöjjön a döbbenetes videó, majd az első felhördülés után a kérdések…

Mielőtt pálcát törünk szegény – és kissé elővigyázatlan – rendőr tányérsapkája felett, nézzük csak meg, hogy jobb oldalon milyen sok hely is volt az álló vas mellett? Ha már nem tudok megállni, akkor az a megoldás, hogy a hátsó féket taposva izomból belecsattanok? Bizony, könnyedén ki is kerülhette volna egy kis lélekjelenléttel… Mindenesetre szépen összehozták, és a motorost az sem vigasztalhatja, hogy a zsaru nem volt éppen körültekintő – a baleset már az ő sara lesz.

Continental 2019

Facebook Comments

5 Comments

 1. ketszer zakoztam ,remelem marad is ez a szam !
  abbol az egyik ugyanigy szinte…csak ott valami uthiba keletkezett es gyorsan egy rendort odatettek amig nem lesz lezarva rendesen…az meg a hiba elott allt egy meterrel (este) es lestoppolta a brigadot de kb igy mint itt…ketten osszementek ,en kikerultem egy mozdulattal de szembe is jottek es igy a visszamanovernel ramentem egy aszfalt buckara…..kb negyvennel csak..

 2. salamon krisztzián

  Sajnos nem a rendőr sara hanem azé a motorosé aki belement mert van egy olyan a kreszben hogy minden olyan akadály előtt biztosságosan meg kell tudni állni amire az adott körülmények között számítani lehet. Ezzel el is mondtam mindent ezzel mindenre rá lehet fogni majdnem mindent ! Sajnálom a motorost tényleg a rendőr volt balfasz de ez meg kresz jog.

 3. A leintett motoros meg tudott állni. A mögötte jövő nem figyelt, és nem tartotta be a követési távolságot sem.

  1. Járki János

   Ibx Nálad a pont. Sajnálom, de a követési távolság pont erről szól:(

Válasz