Kincs a dobozban

Kincs a dobozban

- Kategória: Ajánló, Cikkek, Hírek

Újkorában sem volt egy filléres darab, de mint a jó bor, ez a vörös ínyencség is most érett be igazán, s lett valóban drága kincs.

[wp_bannerize group="cikkek" limit="1"]
.

Több mint két évtizeddel ezelőtt vásárolták meg ezt a gyönyörű Luchinelli Replica-t, azonban a tulajdonosnak még arra sem jutott ideje, hogy kicsomagolja az 1989-es gyártású Ducatit, ezért eladta egy barátjának, aki szintén csak kívülről láthatta a zárt dobozt. Hogy, hogy nem, a vas bontatlanul állt egészen a közelmúltig, amikor is úgy döntött jelenlegi gazdája, hogy eleget porosodott már a bolognai szépség, és ideje, hogy egy kis D-vitamin kúrát kapjon a masina.

A gyönyörű Ducati 888 Luchinelli Replica most egy aukción várja, hogy 25 év után felébresszék Csipkerózsika álmából... (kép: Bonhams.com)
A gyönyörű Ducati 888 Luchinelli Replica most egy aukción várja, hogy 25 év után felébresszék Csipkerózsika álmából... (kép: Bonhams.com)

Azonban ő maga lemondott az első beindítás (!) szent pillanatáról, s inkább átengedte ezt egy reménybeli vásárlónak, aki most a Bonhamsnál lecsaphat a nullkilométeres superbike-ra, már ha van hat-hétmillió forintja a mulatságra.

[learn_more caption="Tudtad? Egy korszak ikonja volt a Ducati 851/888 páros. Részletek:"] A Honda és Fred Merkel hegemóniája igencsak útban volt a sportmotorjairól híres Ducati vezetőségének, ezért a Superbike világbajnokságban előbb a 851-et, majd annak modernebb változatát, a 888-at küldték csatába. A siker nem is maradt el, hiszen 1990-ben Raymond Roche, majd a következő két évben Doug Polen hódította el az egyre népszerűbb Superbike sorozat bajnoki serlegét.[/learn_more]

Ki tudja? Egy Panigale is hasonló összeg, de egy huszonöt éves, mégis gyári állapotú vas, az mégiscsak feltűnőbb jelenség, nem? Ha további részletekre lennél kíváncsi, az aukciósház honlapján még csemegézhetsz a frissen kicsomagolt Ducati képei között.

Continental 2019

Facebook Comments

3 Comments

  1. Nekem egy Nr750 dobozt tolhatna ide valaki…
    Persze úgy, hogy a motor benne legyen ;D

  2. mondjuk, a képen egy 851-es van, de ez is, az is gyönyörű! vajon én hol találnék egy barátot, aki mondjuk egy zsír új Paso 750-nel ajándékozna meg?

  3. Mit kell itt nyavajogni hogy nekem ez, meg az kéne?

Válasz