Olvasói: olcsó guminak híg a leve?

Olvasói: olcsó guminak híg a leve?

- Kategória: Ajánló, Cikkek, Karbantartás

Krisztián egy kihagyhatatlan ajánlatra bukkant a neten. Vagy mégsem?

[wp_bannerize group=”cikkek” limit=”1″]

Sziasztok Hegylakók!

Találtam nagyon olcsó HEIDENAU motorabroncsot. Konkrétan egy pár nincs 40 ezer forint. Nekem nincs tapasztalatom ezzel a márkával, Ti tudtok róla valamit? Az ára ne tévesszen meg, minőségi dologról van szó, vagy ne ezen spóroljak? Előre is köszönöm szépen a válaszotokat!

Krisztián

heidenauk61

Kedves Krisztián!

Magunk is próbáltuk – utcán és pályán is – a Heidenau sportosabb motorokra kifejlesztett, 120 és 150 milli széles, 17 colos abroncsait. Azt hiszem, az remekül jellemzi a tapasztalatainkat, hogy 400 kilométer utcai és 2×20 perc pályahasználat után leszereltettem, és inkább az árából vettem egy pár használt, de jó állapotú Metzeler túrasport gumit.

Kis teljesítményhez és tömeghez megfelelő lehet a Heidenau, robogókra például simán el tudom képzelni, de a 230 kilós és százlovas hatszázason egyszerűen nem adott biztos visszajelzést, olyan aszfalton is csúszkált, ahol egyébként a közepesnél jobb abronccsal gond nélkül motoroztam korábban. A Facebook-oldaladon látható GPZ nem éppen könnyű járgány – gondolom az a Te motorod -, és bár ez csak kéthengeres, igazából erőnek sincs híján, szóval összességében azt mondom, inkább szánj rá egy kicsit többet, és keress egy beváltabb márkát, vagy némi kutatással próbálj jó minőségű, több komponensű használt párra akadni a neten. Kis szerencsével ennyiből simán kijön egy Pilot Road 3 vagy Metzeler Z8, ami még jó pár ezer kilométert elfut majd a gépeden.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz